in

Κάιλι Τζένερ: Τότε που αναστάτωνε τους συμμαθητές της με το μαγιό της αδερφής και 2 φίλες της μαζι! Φωτογραφίες

Η μικρή της οκογένειας των Καρντάσιανς είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο οικογενειακό ριάλιτι σόου Keeping Up With The Kardashians, καθώς και για την εταιρία καλλυντικών της, Kylie Cosmetics. Η Κάιλι Τζένερ Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει όποιον θελήσει και να τον κάνει να σέρνεται. Και το κάνει.

Επειδή όμως πολλές φορές νιώθουμε να την χορταίνουμε, για να μας την πει και να μας μεπι ακόμα περισσότερο στο μάτι έφερε και δύο φίλες της μαζί και έβγαλαν selfie με τα μαγιό.

Η μικρότερη από την οικογένεια Καρντάσιαν ετοιμάστηκε για μπάνιο με δύο φίλες της και πριν βουτήξουν είπαν να αναστατώσουν τους συμμαθητές τους.

Διαφήμιση

Από τη μία η έγχρωμη φίλη της με το πιο συντηρητικό και old fashion μαγιό, από την άλλη η πιο ατίθαση ξανθιά με το animal print μικροσκοπικό μαγιό και στη μέση η Κάιλι με το μπραζίλιαν της.

Ήταν τότε που βιαζόταν να μεγαλώσει και φόραγε το μαγιό της αδερφής της

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ζέσικα Ατάιντε: Ντουζάκι χαλαρό χωρίς μαγιό και έτσι πέφτει το Instagram στην Πορτογαλία

Μπιλ Μάχερ: Οποιος στηρίζει την ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ισοδυναμεί με δολοφονία. Δανάη Μπάρκα ακους; Αφροδίτη Λατινοπούλου εσυ;