in

Αντίνοος Αλμπάνης: Ωραίος και στιλάτος, με το εσώρουχο, στο καμαρίνι

Δες βίντεο

Ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της χώρας μας είναι ο Αντίνοος Αλμπάνης, με πολλές γυναίκες να τον βρίσκουν αρκετά γοητευτικό.

Ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός στο Instagram, όπου μοιράζεται με τους περισσότερους από 108.000 followers του στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική του ζωή, καθώς και τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

Διαφήμιση

Την τρέχουσα περίοδο, ο 38χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ματωμένα Χώματα», στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Και την Πέμπτη 19/5, προκάλεσε μία αναστάτωση στο Instagram, όταν δημοσίευσε στα stories του ένα σύντομο βίντεο από το καμαρίνι, πριν αρχίσει η παράσταση. Πρόκειται για ένα ασπρόμαυρο, mirror selfie βίντεο, όπου εμφανίζεται χαλαρός και άνετος μόνο με το εσώρουχό του, ένα μποξεράκι. Στέκεται όρθιος και ο τεχνικός του κάνει το απαραίτητο τσεκ όσον αφορά το μικρόφωνο.

«Technical support. Δημοτικό Θέατρο Πειραιά» σημειώνει πάνω στο εν λόγω βίντεο ο αγαπημένος ηθοποιός.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αθηνά Οικονομάκου – Μαίρη Συνατσάκη: Πώς δύο γυναίκες καταφέρνουν να συνεργάζονται αρμονικά και να εκπληρώνουν τους επαγγελματικούς στόχους τους; Οι ίδιες εξηγούν

Η Γη της Ελιάς: Επεισόδια 200, 201, 202, 203 – Ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα, ποιον πάει να συναντήσει;