in

Η Κέιτ Μος στην εποχή της …αθωότητας(;) Φωτογραφία από το παρελθόν με εσώρουχο & καστανά μαλλιά ταρακούνησε το instagram

Η Kate Moss υπήρξε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου όμως η καριέρα της πήρε έναν κατήφορο χωρίς τελειωμό όταν έμπλεξε με τον αλκοολισμό και ουσίες με τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται που θα πάει πια αυτή η κατάσταση.

Oι φωτορεπόρτερ την φωτογράφιζαν ξανά και ξανά σε άσχημη κατάσταση να τριγυρνά σε γνωστά clubs του Λονδίνου μεθυσμένη και χωρίς συναίσθηση του τόπου και του χρόνου.

Διαφήμιση

Οι παπαράτσι απαθανάτιzαν το μοντέλο συνήθως υποβασταζόμενο, καθώς δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει και οι φωτογραφίες γινόταν viral.

Όπως σε μία που βρήκαμε στο αρχείο μας. Ταλαιπωρημένη, χλωμή και κάνοντας συνεχώς γκριμάτσες, η Κέιτ Μος μπήκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου των φίλων της και αποχώρησε έχοντας αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις στους θαμώνες.

Μετά τις κατηγορίες για χρήση ναρκωτικών, την εξάρτησή της από την κόκα και το ποτό και τις απογοητευτικές τις εμφανίσεις, η καριέρα της Κέιτ Μος πήρε την κατιούσα. Ας ελπίσουμε κάποιος να βρεθεί να την επαναφέρει σε τάξη, καθώς πέρα από γυναίκα και επαγγελματίας, η Κέιτ Μος είναι και μητέρα

Στα τόσα χρόνια που μεσουρανούδε δημιούργησε μεγάλο κοινό το οποίο δε ξεχνά τις σέξι φωτογραφίες που έκανε στο παρελθόν.

Αυτές φαίνεται να νοστάλγησαν οι fans της Κέιτ Μος, που σήμερα «ανέβασαν» σε fanpage στο Instagram ένα στιγμιότυπο από παλιά της φωτογραφία για το περιοδικό Bast.

Mόνο με το εσώρουχο, με καστανά μαλλιά και αθώο(not) βλέμμα, ποζάρει με χάρη …

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Η Ιωάννα Σαρρή έσκυψε κ έφερε πανικό. Η παίκτρια του ριάλιτι της τηλεόρασης του STAR γίνεται Viral

The bachelor: Το ριάλιτι, η τηλεόραση, το κώμα και τα φιλάκια στον Αλέξη Παππά