in

Κατερίνα Καινούργιου: Μίλησε με το Φίλιππο Τσαγκριδη για τη γιορτή του από το Παρίσι

Κατερινα καινουργιου

Από το Παρίσι η Κατερίνα Καινούργιου έστειλε τις ευχές της αλλά και μίλησε τηλεφωνικά με το Φίλιππο Τσαγκρίδη με αφορμή την ονομαστική του εορτή!

Το ζευγάρι είναι οριστικό ότι έχει χωρίσει όμως ακόμα η αγαπημένη παρουσιάστρια ρίχνει γέφυρες επικοινωνίας! Δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί ένα χωρισμό από μία σχέση από την οποία περίμενε να την πάει παρακάτω.

Η Κατερίνα Καινούργιου στα 36 της έχει δηλώσει ότι θέλει να κάνει ένα παιδί και φυσικά οικογένεια και στο πρόσωπο του νεαρού γόνου εφοπλιστικής οικογένειας είχε βρει σύμφωνα το φιλικό περιβάλλον τον άνθρωπο με τον οποίο θα μπορούσε να πραγματοποιήσει το επόμενο βήμα!

Διαφήμιση

Όταν βέβαια οι άνθρωποι κάνουν σχέδια κάποιος γελάει.
Η Κατερίνα Καινούργιου το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία και για επαγγελματικούς λόγους. Έτσι πήρε την κοπέλα που της κάνει τα μαλλιά, την άλλη που της κάνει μακιγιάζ, τη φωτογράφο και ακόμα μία φίλη και βρέθηκαν στο Παρίσι για φωτογραφήσεις προϊόντων που λανσάρει μέσω του Instagram!

Ήδη στο instagram τόσο σε αναρτήσεις όσο και στα stories η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε αρκετό νέο υλικό!

Σήμερα που είναι η ημέρα της ονομαστικής εορτής του Φίλιππα Τσαγκρίδη η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με τον πρώην σύντροφο της και του ευχήθηκε.

Πληροφορίες λένε ότι το τηλέφωνο ήταν σε καλό κλίμα και θα μπορούσαμε να πούμε ότι έκανε την κίνηση Ματ, ευελπιστώντας να ανταποδώσει τουλάχιστον το τηλέφωνο και ίσως κάτι ακόμα περισσότερο στις 25 Νοέμβρη που είναι η ονομαστική εορτή της Κατερίνας Καινούργιου!

Νομίζω ότι αυτή η σχέση έχει ακόμα λίγο ουρά!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral video: Δες τι κάνουν οι παίκτες και η Ζέτα Μακρυπούλια όταν έχει διάλειμμα στο ρουκ ζουκ.

Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό είναι το βίντεο που την εξόργισε. Ανούσια κόντρα με την Μπέτυ Μαγγίρα