in

Μαρία Κορινθίου: Με ερωτική διάθεση και τριαντάφυλλα, ποζάρει και «ρίχνει» το Instagram

Η ηθοποιός αποπνέει αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ

Mία από τις πιο γοητευτικές και όμορφες ηθοποιούς της ελληνικής showbiz είναι η Μαρία Κορινθίου και κανείς δεν διαφωνεί με αυτό.

Η 42χρονη καλλιτέχνιδα είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την επαγγελματική της ζωή όσο και από την προσωπική. Και την Πέμπτη 3/3, τράβηξε την προσοχή των περισσότερων από 582.800 followers της, όταν ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει όπως τη γέννησε η μαμά της, έχοντας μπροστά της κόκκινα τριαντάφυλλα, και είναι απλά υπέροχη!

Διαφήμιση

Με ύφος προκλητικό, κοιτά τον φωτογραφικό φακό και κρύβει το δεξί μάτι της με ένα μεγάλο τριαντάφυλλο στο χρώμα του πάθους. Έχει δώσει όγκο στα χείλη της με ένα κόκκινο κραγιόν και έχει τονίσει το βλέμμα της, εφαρμόζοντας eyeliner και μάσκαρα. Λάμψη της χαρίζει η κομψή, χρυσή αλυσίδα, που κοσμεί το λαιμό της.

Αν και δεν φοράει ρούχα, δεν φαίνεται κανένα επίμαχο σημείο του σώματός της. Η ανδρική φαντασία, ωστόσο, «πήρε φωτιά».

Η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο για να διαφημίσει τα προϊόντα περιποίησης της εταιρείας της. Με λίγα λόγια, κάνει το μοντέλο, αφού διαθέτει πανέμορφο πρόσωπο, θηλυκό κορμί και έντονο ταπεραμέντο!

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Δολοφονίες στην Ανδραβίδα: Φέρεται να αυτοκτόνησε ο ΔΡΑΣΤΗΣ που σκότωσε την οικογένεια

Αθηνά Οικονομάκου: Σε νέο τηλεοπτικό ρόλο έκπληξη στο ΣΚΑΙ