in

Kim Kardashian: Το outfit σε μεταλλικό, ασημί χρώμα που αναδεικνύει τις γυναικείες καμπύλες

Οι μεταλλικές αποχρώσεις στα ρούχα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε

Στα εγκαίνια του καταστήματος της εταιρείας της γυναικείων ενδυμάτων και εσωρούχων, Skims, στο Μαϊάμι, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 19/3, η Kim Kardashian έκανε τόσο τα ανδρικά κεφάλια όσο και τα γυναικεία να γυρίσουν στο πέρασμά της και να την παρατηρήσουν από πάνω μέχρι κάτω.

Η ριάλιτι σταρ εμφανίστηκε με ένα μεταλλικό, ασημί τοπ σουτιέν, το οποίο αναδείκνυε το πλούσιο ντεκολτέ της, και ένα ασορτί κολάν, το οποίο κολάκευε τη λεπτή μέση της. Να ξέρετε, τα ρούχα σε μεταλλικό ασημί ή χρυσό χρώμα μας προσδίδουν σεξαπίλ και στιλ. Αν τολμάτε τα σέξι ντυσίματα, δημιουργήστε ένα παρόμοιο outfit με αυτό της Kim Kardashian και βγείτε για ποτό. Οι άνδρες, μόλις σας δουν, θα ξεσηκωθούν!

Διαφήμιση

Η 41χρονη δισεκατομμυριούχος ολοκλήρωσε το τολμηρό outfit της με διαφανή, ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Στιλ της προσέδιδαν, επίσης, τα ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου.

Η Kim Kardashian παρευρέθηκε στην εκδήλωση με την 37χρονη αδερφή της, Khloé Kardashian, η οποία έδειχνε εξίσου σέξι με ένα μπλε ηλεκτρίκ, μίνι φόρεμα, hot πέδιλα, γυαλιά ηλίου και σκουλαρίκια-κρίκους.

Για την συγκεκριμένη περίσταση, και οι δύο διασημότητες είχαν αφήσει τα μαλλιά τους κάτω και πόζαραν με νάζι και σεξαπίλ μπροστά από μία αφίσα της Skims.

Η νέα σειρά μαγιό της εταιρείας της Kim Kardashian, Skims, κυκλοφόρησε την Παρασκευή 18/3. Περιλαμβάνει 19 διαφορετικά μαγιό σε μεγέθη XXS – 4X. Η τιμή τους κυμαίνεται από $36 έως $108.

«Η ιδέα είναι “να χτίσετε” την εμφάνισή σας, έχοντας μία μεγάλη ποικιλία μαγιό. Έχουμε μαγιό για  κολύμβηση και ολόσωμα μέχρι σέξι μπικίνι» δήλωσε στη βρετανική Vogue η παγκοσμίου φήμης Αμερικανίδα. «Υπάρχει κάτι για όλες» πρόσθεσε.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Φαίη Σκορδά: Παραδίδει μαθήματα στιλ κομψότητας με tweed κοστούμι

Rosie Huntington–Whiteley: Με δυο κομψές καμπαρντίνες κοσμεί τους δρόμους του Λονδίνου