in

Ευαγγελία Μουμούρη: Γνωρίζει το κορίτσι που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό και στέκεται στο πλευρό του – Τι λέει η ίδια

«Θεώρησα χρέος μου να πάω να σταθώ στο κορίτσι αυτό για να μπορέσει να πει τη δική του αλήθεια» αναφέρει η αγαπημένη ηθοποιός

Στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε καλεσμένη, το μεσημέρι της Τρίτης 3/5, η Ευαγγελία Μουμούρη και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της. Η ηθοποιός παρευρέθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς γνωρίζει την κοπέλα που τον καταγγέλλει για βιασμό. Το όνομα της συγκεκριμένης καταγγέλλουσας δεν έχει βγει στο φως της δημοσιότητας.

«Ζούμε μέσα στη δίνη αλλαγών, αλλαγών στο σύμπαν, έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας. Αναπολώ τις στιγμές που μαλώναμε ποια φόρεσε το καλύτερο φόρεμα, η Βίσση ή η Βανδή;» δήλωσε αρχικά η 50χρονη καλλιτέχνης.

Για τα κορίτσια που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλικά εγκλήματα, η Ευαγγελία Μουμούρη σημείωσε, αδυνατώντας να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση:

Διαφήμιση

«Έμαθα το καλοκαίρι ότι γνωρίζω το κορίτσι που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό. Γνωρίζω τη μαμά του, η οποία ήταν στην Αμερική και με πήρε τηλέφωνο, μου είπε τα νέα. Τη προηγούμενη φορά, η μητέρα της δεν μπορούσα να είναι στην Αθήνα, ήταν στην Αμερική, επειδή δουλεύει εκεί, περιμένει να επιστρέψει για να δώσει τη δική της μαρτυρία.

Θεώρησα χρέος μου να πάω να σταθώ στο κορίτσι αυτό για να μπορέσει να πει τη δική του αλήθεια, να στηρίξω και εγώ μία δίκαιη δίκη.

Το κορίτσι αυτό το γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Το όνομά της δεν έχει βγει στη δημοσιότητα και μακάρι να μην βγει. Σκέφτομαι τώρα ποιο είναι το κίνητρο πίσω από αυτό, το κίνητρο δεν είναι η αναγνωρισιμότητα σε αυτά τα τρία κορίτσια. Το κορίτσι αυτό έχει σπουδάσει υποκριτική. Το κίνητρο είναι η αναγνωρισιμότητα; Όχι. Τα κορίτσια παρακαλούν να μην μαθευτεί το όνομά τους. Ψάχνω να βρω το κίνητρο -που λένε κάποιοι- και δεν το βρίσκω.

Είμαι περισσότερο ταραγμένη τώρα. Πήγα στο δικαστήριο να στηρίξω τα κορίτσια για να μπορούν ισάξια να μπουν σε μια κλειστή πόρτα και να πουν την δική τους αλήθεια και μετά από μισή ώρα ο (Αλέξανδρος) Μπουρδούμης στήριζε εμένα. Δεν μπορούσα να το αντέξω. Δεν υπήρχε κομμάτι που μπορώ να το βάλω το μυαλό μου.  Ήταν τρομακτική αυτή η ενέργεια έξω. Είναι ό,τι πιο κοντά έχω ζήσει σε πόλεμο».

Εν συνεχεία, ανέφερε: «Εκλιπαρώ όποιον έχει άποψη, να πάει στο δικαστήριο να ακούσει τους μάρτυρες και αν βρει έστω και ένα κίνητρο, γιατί αυτά τα κορίτσια αποφάσισαν να μας κάνουν να δούμε τον φίλο μας με χειροπέδες, ας το πουν και σε μένα.

Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τον φίλο σου, τον άνθρωπο που έχουμε ταξιδέψει μαζί, που έχουμε κάνει παρέα, να τον βλέπεις με χειροπέδες. Αλλά αυτά τα κορίτσια δεν πηγαίνουν έτσι άνετα και πίσω από αυτά τα κορίτσια υπάρχουν δεκάδες κορίτσια που έχουν φτιάξει οικογένειες, υπάρχουν άνθρωποι που παρακαλούν τα κορίτσια να μιλήσουν κι εκείνα, αλλά δεν το κάνουν. Και υπάρχουν τρία κορίτσια που κουβαλάνε στην πλάτη τους 106 καταγγελίες κοριτσιών για κακοποιητική συμπεριφορά».

«Έφτασε σε σημείο μία εβδομάδα μετά να ζητήσω βοήθεια, γιατί δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ» εκμυστηρεύτηκε, τέλος.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δες τι κάνει, επειδή το καλοκαίρι αργεί

Έξω φρενών η Ιωάννα Μαλέσκου με την κακοποίηση της γάτας στην Αιδηψό – «Κάπου έλεος!»