Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Παρασκευή, Ιούλ 18, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > news > Showbiz > Ευαγγελία Μουμούρη: Γνωρίζει το κορίτσι που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό και στέκεται στο πλευρό του – Τι λέει η ίδια
Showbiz

Ευαγγελία Μουμούρη: Γνωρίζει το κορίτσι που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό και στέκεται στο πλευρό του – Τι λέει η ίδια

Φαίη Αλεξοπούλου
Last updated: 3 Μαΐου, 2022 1:59 μμ
Φαίη Αλεξοπούλου
Published 3 Μαΐου, 2022
Share
SHARE

Στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε καλεσμένη, το μεσημέρι της Τρίτης 3/5, η Ευαγγελία Μουμούρη και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της. Η ηθοποιός παρευρέθηκε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς γνωρίζει την κοπέλα που τον καταγγέλλει για βιασμό. Το όνομα της συγκεκριμένης καταγγέλλουσας δεν έχει βγει στο φως της δημοσιότητας.

«Ζούμε μέσα στη δίνη αλλαγών, αλλαγών στο σύμπαν, έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας. Αναπολώ τις στιγμές που μαλώναμε ποια φόρεσε το καλύτερο φόρεμα, η Βίσση ή η Βανδή;» δήλωσε αρχικά η 50χρονη καλλιτέχνης.

Για τα κορίτσια που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλικά εγκλήματα, η Ευαγγελία Μουμούρη σημείωσε, αδυνατώντας να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση:

«Έμαθα το καλοκαίρι ότι γνωρίζω το κορίτσι που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό. Γνωρίζω τη μαμά του, η οποία ήταν στην Αμερική και με πήρε τηλέφωνο, μου είπε τα νέα. Τη προηγούμενη φορά, η μητέρα της δεν μπορούσα να είναι στην Αθήνα, ήταν στην Αμερική, επειδή δουλεύει εκεί, περιμένει να επιστρέψει για να δώσει τη δική της μαρτυρία.

Θεώρησα χρέος μου να πάω να σταθώ στο κορίτσι αυτό για να μπορέσει να πει τη δική του αλήθεια, να στηρίξω και εγώ μία δίκαιη δίκη.

Το κορίτσι αυτό το γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Το όνομά της δεν έχει βγει στη δημοσιότητα και μακάρι να μην βγει. Σκέφτομαι τώρα ποιο είναι το κίνητρο πίσω από αυτό, το κίνητρο δεν είναι η αναγνωρισιμότητα σε αυτά τα τρία κορίτσια. Το κορίτσι αυτό έχει σπουδάσει υποκριτική. Το κίνητρο είναι η αναγνωρισιμότητα; Όχι. Τα κορίτσια παρακαλούν να μην μαθευτεί το όνομά τους. Ψάχνω να βρω το κίνητρο -που λένε κάποιοι- και δεν το βρίσκω.

Είμαι περισσότερο ταραγμένη τώρα. Πήγα στο δικαστήριο να στηρίξω τα κορίτσια για να μπορούν ισάξια να μπουν σε μια κλειστή πόρτα και να πουν την δική τους αλήθεια και μετά από μισή ώρα ο (Αλέξανδρος) Μπουρδούμης στήριζε εμένα. Δεν μπορούσα να το αντέξω. Δεν υπήρχε κομμάτι που μπορώ να το βάλω το μυαλό μου.  Ήταν τρομακτική αυτή η ενέργεια έξω. Είναι ό,τι πιο κοντά έχω ζήσει σε πόλεμο».

Εν συνεχεία, ανέφερε: «Εκλιπαρώ όποιον έχει άποψη, να πάει στο δικαστήριο να ακούσει τους μάρτυρες και αν βρει έστω και ένα κίνητρο, γιατί αυτά τα κορίτσια αποφάσισαν να μας κάνουν να δούμε τον φίλο μας με χειροπέδες, ας το πουν και σε μένα.

Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τον φίλο σου, τον άνθρωπο που έχουμε ταξιδέψει μαζί, που έχουμε κάνει παρέα, να τον βλέπεις με χειροπέδες. Αλλά αυτά τα κορίτσια δεν πηγαίνουν έτσι άνετα και πίσω από αυτά τα κορίτσια υπάρχουν δεκάδες κορίτσια που έχουν φτιάξει οικογένειες, υπάρχουν άνθρωποι που παρακαλούν τα κορίτσια να μιλήσουν κι εκείνα, αλλά δεν το κάνουν. Και υπάρχουν τρία κορίτσια που κουβαλάνε στην πλάτη τους 106 καταγγελίες κοριτσιών για κακοποιητική συμπεριφορά».

«Έφτασε σε σημείο μία εβδομάδα μετά να ζητήσω βοήθεια, γιατί δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ» εκμυστηρεύτηκε, τέλος.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Ευαγγελία ΜουμούρηΠέτρος Φιλιππίδης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΦαίη Αλεξοπούλου
Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη. Για επικοινωνία: fayalexopoulou@koolnews.gr
Weather
33°C
Athens
few clouds
35° _ 31°
48%
6 km/h
Πα
33 °C
Σα
34 °C
Κυ
36 °C
Δε
37 °C
Τρ
39 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Ο Κρις Μάρτιν frontman των Coldplay μπλέκει σε ερωτικό σκάνδαλο CEO χωρίς να το θέλει

Kool Team
4 Min Read

You Might Also Like

Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: Οι στιλάτες μπότες από το 2001, το μίνι φόρεμα από τη Eurovision 2005 και η αγάπη για τη μαγειρική

3 Min Read
Δωρα παντελη J2us
Showbiz

Δώρα Παντέλη: Επέστρεψε με δωράκι στο J2US και μόστραρε την όπισθεν

1 Min Read
Showbiz

Ηλίας Βρεττός: Πήγε στην Κύμη και έφυγε από τη Χηλή Εύβοιας με παρέα

1 Min Read
Showbiz

Η Plus size Άσλεϊ Γκράχαμ μπήκε στο μαγιό της Πάμελα Άντερσον και πόζαρε αλλά baywatch

1 Min Read
Showbiz

Χάνα Φέργκιουσον: Το τρίβει και το στύβει καλύτερα από την Πάρις Χίλτον – Viral Βίντεο

1 Min Read
Showbiz

Μαυρίκιος Μαυρικίου Ιλάειρα Ζήση Γιόκ: Η Βρισηίδα Ανδριώτου ταΐζει το Σπύρο Μαρτίκα παγωτό στο στόμα. Viral video

2 Min Read
Showbiz

Σέρχιο Αραούχο-Φαίη Σκορδά σχέση: Το like, το tag, το ταξίδι στην Ιταλία και η φημολογούμενη σχέση – Όλη η αλήθεια

1 Min Read
shaya λακης γαβαλας
culturelifenewsShowbiz

SHAYA : VIDEOCLIP ΜΕ ΛΑΚΗ ΓΑΒΑΛΑ

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?