in

Μαντώ Γαστεράτου: Ο δίχρονος γιος της θέλει να στείλει φαγητό στα παιδάκια της Ουκρανίας – Δείτε το συγκινητικό στιγμιότυπο

Ο μικρός Γιώργος γέμισε το παιχνίδι-φορτηγό του με κονσέρβες

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Ουκρανία, με τους Ρώσους να είναι πολύ κοντά στην κατάληψη του Κιέβου. Διεθνή κατακραυγή έχει προκαλέσει η ρωσική επίθεση, με την Δύση να υπόσχεται σκληρές κυρώσεις.

Πολλοί celebrities της εγχώριας showiz εκφράζουν τη θλίψη τους για τον πόλεμο, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τα ξημερώματα της Πέμπτης 24/2, μεταξύ αυτών η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία μοιράστηκε με τους περισσότερους από 205.000 followers της ένα συγκινητικό στιγμιότυπο, με πρωταγωνιστή τον γιο της. Ο μόλις δύο ετών Γιώργος, αντιλαμβανόμενος την φρίκη του πολέμου και τις δυσκολίες που βιώνουν οι πληγέντες, γέμισε το παιχνίδι-κίτρινο φορτηγό του με φαγητό, θέλοντας να το στείλει στα παιδάκια της Ουκρανίας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής 25/2, η ραδιοφωνική παραγωγός και YouTuber, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, δημοσίευσε στα Insta Stories της μία φωτογραφία από το μοντέρνο σαλόνι της οικίας της, όπου βλέπουμε ένα παιχνίδι-φορτηγό του γιου της, η καρότσα του οποίοι είναι γεμάτη κονσέρβες. «Μέσα στην ασχήμια όλων αυτών που ακούνε τα παιδάκια μας, μπορεί να γεννηθεί η ευκαιρία να τους μάθουμε μερικά όμορφα και χρήσιμα πράγματα. Ο Γιώργος είπε θα στείλει με το “φορτηγό του στα παιδάκια που πεινάνε μαμ”» σημειώνει πάνω στο στιγμιότυπο η 33χρονη μανούλα.

Διαφήμιση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Άννα Αμανατίδου: Το μοντέλο του GNTM είναι ερωτευμένο και το δείχνει!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην Βαρβάκειο Αγορά με ανοιξιάτικο, casual σύνολο