in

Σάκης Τανιμανίδης: Το γλυκό βίντεο με τις δίδυμες κόρες του που βλέπουν για πρώτη φορά χιόνι

Η χαρά της Αριάνας και της Φιλίππας δεν κρύβεται

Στα λευκά έχει ντύσει ένα μεγάλο μέρος της χώρας μας η κακοκαιρία «Ελπίς», με πολλούς celebrities να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα και βίντεο με το χιονισμένο τοπίο.

Μεταξύ αυτών και ο Σάκης Τανιμανίδης, μόνο που ο παρουσιαστής δημοσίευσε βίντεο στο Instagram όχι με τον ίδιο, αλλά με τις δίδυμες κορούλες του, τις οποίες έχει αποκτήσει με την γυναίκα της ζωής του, Χριστίνα Μπόμπα. Η Αριάνα και η Φιλίππα κάθονται μπροστά από το παράθυρο και χαζεύουν το χιόνι. Είναι η πρώτη φορά που τα μικρά κοριτσάκια βλέπουν λευκό τοπίο και ο ενθουσιασμός τους είναι εμφανής.

«Κάποιες βλέπουν για πρώτη φορά στη ζωή τους χιόνι… και χαίρονται υπερβολικά!❄️» σημειώνει στη λεζάντα της όμορφης ανάρτησής του ο παρουσιαστής της «Φάρμας».

Διαφήμιση

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελεονώρα Μελέτη: Το νέο bob κούρεμα που έχουμε αγαπήσει

Νίκος Μουτσινάς: Η εκπομπή του δεν θα βγει στον «αέρα» λόγω της κακοκαιρίας – Η αστεία φωτογραφία του στα χιόνια