in

Μαρία Ηλιάκη: Το ηχηρό μήνυμά της για την εγκυμοσύνη μετά τα 40

Δείτε το post που έκανε η παρουσιάστρια στο Instagram

Η Μαρία Ηλιάκη έγινε μανούλα στις 31 Μαΐου 2021 και είναι ευτυχισμένη. Εκείνη, ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, και η κορούλα τους ζουν όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Το πρωί της Τετάρτης 9/2, η Μαρία Ηλιάκη, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από την περίοδο που ήταν έγκυος, θέλησε να στείλει το δικό της ηχηρό μήνυμα για τα στερεότυπα για την εγκυμοσύνη και την ηλικία μίας γυναίκας. Όπως εξομολογείται η παρουσιάστρια, όταν ήταν έγκυος, αρκετοί άνθρωποι από το οικείο της περιβάλλον της εξέφρασαν την έκπληξή τους που έμεινε έγκυος μετά τα 40 έτη, ενώ την συμβούλεψαν να σκεφτεί να μείνει σύντομα ξανά έγκυος, αφού δεν έχει το χρονικό περιθώριο να το αναβάλλει για αργότερα.

Μάλιστα, κάποιοι δεν δίστασαν να της πουν ότι στο να μείνει έγκυος, βοήθησε η ηλικία του συζύγου της, ο οποίος είναι έξι χρόνια μικρότερός της! Να σημειωθεί εδώ ότι σήμερα η Μαρία Ηλιάκη είναι 44 ετών, ενώ ο Στέλιος Μανουσάκης 38.

Διαφήμιση

«Από την ημέρα που μαθεύτηκε πως είμαι έγκυος, άκουσα πολλά “χαριτωμένα”. ✔️Μπράβο ρε που τα κατάφερες, είναι δύσκολο μετά τα 40 ✔️Είναι μικρότερος ο άντρας σου, παίζει κι αυτό ένα ρόλο ✔️Μπράβο, αλλά να ξέρεις πως όσο μεγαλύτερη, τόσο λιγότερες οι αντοχές✔️Να κάνετε γρήγορα και ένα δεύτερο τώρα που ακόμα μπορείς.

Κι αλλά τέτοια “γλυκά” σχόλια από ενδιαφέρον πάντα #not και με την πρόφαση του “εγώ για καλό το λέω”. Στην αρχή στεναχωριόμουν. Τώρα, ένα χρόνο μετά, απλά χαμογελάω ❤️Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν και ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές. Τόσο απλά…και όλα θα είναι πιο όμορφα για όλους μας» σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια, χωρίς να μασά τα λόγια της.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ζέτα Μακρυπούλια: Με 60’s διάθεση εμφανίστηκε η παρουσιάστρια στο Ρουκ Ζουκ

Phoebe Dynevor: Πώς να καταφέρετε το «Bridgerton Brow»