in

Χάιντι Κλουμ: Χορεύει με τα εσώpoυχα στα 49. Αποθεώνει η Σοφία Βεργκάρα και κλαίνε οι 20άρες

Γυρίσματα για το γνωστό Show Αμερική Έχεις Ταλέντο πραγματοποιεί αυτή την περίοδο η Heidi Klum και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη αφού η χρονιά ξεκίνησε όμορφα και δημιουργικά!

Στο instagram λογαριασμό της δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τα backstage των γυρισμάτων όπου μαζί με τη Σοφία Βεργκάρα έχουν κάνει ένα αχτύπητο θηλυκό δίδυμο.

Σχεδόν έχουν γίνει κολλητές φίλες είναι και οι δύο όμορφες, λαμπερές και ιδιαίτερα σέξι!

Διαφήμιση

Η Σοφία Βεργκάρα χρόνια τώρα έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια της με τις καμπύλες και της σέξι φωτογραφίες της στις αντρικές φαντασιώσεις ενώ και η Χάιντι Κλουμ δεν πάει πίσω αφού όσο περνούν τα χρόνια γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή!

Η Γερμανίδα καλλονή, αν και στα νιάτα της ως μοντέλο είχε διαγράψει μία εντυπωσιακή πορεία σε πασαρέλες, διαφημιστικά, εξώφυλλα ,editorials και φωτογραφήσεις δεν μας έχει συνηθίσει να είναι τόσο σέξι όσο είναι τώρα!

Ο Instagram λογαριασμός της είναι γεμάτος από φωτογραφίες με την καθημερινότητά της, ενώ η ίδια ποζάρει με εντυπωσιακά φορέματα, τουαλέτες και μίνι, μαγιό, σορτς και εσώpoυχα!

Στο τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε φοράει ένα σετ λευκά εσώpoυχα και χορεύει ιδιαίτερα αισθησιακά!

Το βίντεο φυσικά και έγινε το viral βίντεο της χθεσινής ημέρας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Οι ξανθιές, το κλάδεμα και το δέντρο …! Τρελό γέλιο

Λένι κλουμ

Λένι Κλουμ: Η κόρη της Χάιντι Κλουμ στριμώχνει τη μάνα. Φωτογραφία