in

Alessandra Ambrosio: Σοκάρει με καυτό λευκό μπικίνι στο Ρίο

Η Alessandra Ambrosio, ο 40χρονος άγγελος της Victoria’s Secret, έκανε θραύση στην παραλία του Ρίο στις 9 Φεβρουαρίου. Ποζάροντας με ένα λευκό μπικίνι της GAL Floripa, το supermodel έκανε τους followers της στα social media να τρελαθούν, καθώς μοιράστηκε μαζί τους μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Η Βραζιλιάνα καλλονή ρίχνει ένα σαγηνευτικό χαμόγελο για την κάμερα, ενώ διασκεδάζει στην όχθη του ωκεανού με το μπικίνι Wildflower and Bloom της εταιρίας. Το μπικίνι διαθέτει μικρές λεπτομέρειες με λουλούδια και ρυθμιζόμενα λουράκια. «Easy Breazy», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Διαφήμιση

Η Alessandra ολοκλήρωσε την εντυπωσιακή εμφάνισή της με κομψά κοσμήματα, όπως λεπτούς χρυσούς κρίκους και μια απλή χρυσή αλυσίδα, ενώ επέλεξε minimal μακιγιάζ, που αναδεικνύει τη φυσική της ομορφιά.

Celebrities και θαυμαστές σχολίασαν την εμφάνιση της Alessandra, τη βασίλισσα της πασαρέλας, η οποία κατέλαβε την πέμπτη θέση στη λίστα του Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα. «Impressionante Alessandra», σχολίασε ο διάσημος σεφ Ράφα.

Η Alessandra είναι επίσης η βασίλισσα του Instagram και ξέρει πώς να κάνει τους followers της να επιστρέφουν στο προφίλ της για περισσότερα. Μόλις δύο μέρες νωρίτερα, η μαμά των δύο, δεν φόρεσε τίποτα παρά μόνο μπικίνι, ενώ πόζαρε στην παραλία. Ήταν από την ίδια συλλογή με μαγιό, αλλά αυτή τη φορά παρέλειψε το τοπ της και φόρεσε ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο, για να ολοκληρώσει το σέξι στυλ.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ναταλία Γερμανού: Το νέον πράσινο είναι ξανά στη μόδα

Νάντια Ράπτη: Επιλέξτε τα prints για όλες τις ώρες της ημέρας