in

Καμίλα Καμπέγιο: Σου δείχνει το μεσαίο δάχτυλο και το ανύπαρκτοτο στριγκακι της με μία Selfie φωτογραφία

Η Κάρλα Καμίλα Καμπέγιο Εστραμπάο είναι μεξικάνικης και κουβανικής καταγωγής τραγουδίστρια, συνθέτρια και στιχουργός. Γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας και μετακόμισε στην ηλικία των 6 ετών μαζί με την οικογένειά της στο Μαϊάμι της Φλόριντας, όπου μεγάλωσε.
Κέρδισε εκατομμύρια ακόλουθους στα social media και έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες στις ΗΠΑ και τη Λατινική Αμερική.

Χρησιμοποιεί τα social media και μοιράζεται καθημερινές στιγμές με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους. Κρατάει χαμηλό προφίλ, τσαλακώνεται και αυτό τους προσδίδει μία αμεσότητα που λατρεύουν οι followers

Αν εσένα σου αρέσουν οι ψηλές ξανθιές και στην Ευρώπη θεωρείς ομορφότερες γυναίκες τις δίμετρες Ρωσίδες στην άλλη άκρη του ατλαντικού τα πρότυπα είναι εντελώς διαφορετικά!

Διαφήμιση

Προτιμούν τις σε συσκευασία μινιόν λατίνες, με έντονες καμπύλες, στα όρια του υπερβολικού οι οποίες κάνουν κυριολεκτικά τα τελευταία χρόνια θραύση!

Μία από αυτές είναι και η Καμίλα Καμπέγιο!

Η Καμίλα έγινε γνωστή κάνοντας μία παγκόσμια επιτυχία μαζί με τον πρώην σύντροφο της Shawn Mendes με το Σενιορίτα . Η επιτυχία αυτή έφερε εκατομμύρια followers προβολή και χρήμα και τελικά την Camila Cabello να θεωρείται ως σούπερ σέξι σταρ!

Η ίδια φροντίζει να ταΐζει τους followers με καθημερινές σχεδόν φωτογραφίες και ιστορίες μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram!

Δεν χρησιμοποιεί φίλτρα και τσαλακώνεται ανά πάσα ώρα και στιγμή! Δεν έχει κανένα θέμα να δημοσιεύσει φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ είτε κάνοντας γκριμάτσες είτε πίνοντας και μεθώντας!

Στην τελευταία τη φωτογραφία απλά πόζαρε στον καθρέφτη με κόκκινο κραγιόν μια μπλούζα με τη Φρίντα Κάλο και από κάτω φόραγε μόνο το εσώρουχό της! Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία σε μόλις μία ώρα έφτασε το ένα εκατομμύριο likes και φυσικά συνεχίζει

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Ρόουζ Μπέρτραμ

Ποιά Γουάντα Νάρα: Η Ρόουζ Μπέρτραμ αλλάζει τους ποδοσφαιριστές σα τα πουκάμισα και παίζει άγρια μπάλα

Ντούα Λίπα: Βίντεο ΕΠΟΣ. Με ορθάνοιχτα πόδια στο δίνει στο πιάτο