in ,

Μάρα Δαρμουσλή: Ο εκβισμός, Η Έλλη Αγγελιδάκη, η φωτιά στο Cavaliere και ο άντρας της Βασίλης Τσατσάκης

Μάρα δαρμουσλή

Μέτοχος στο ιταλικό εστιατόριο Cavalier που κάηκε στη Νέα Σμύρνη από εμπρησμό είναι ο σεφ και σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή, Βασίλης Τσατσάκης μαζί με τον άντρα της Έλλης Αγγελιδάκη, Γιάννη Τσαλαπάτη

Η Μάρα Δαρμουσλή ήταν η πρώτη που έμαθε για τη φωτιά στο εστιατόριο που δουλεύει ο άντρας της αφού όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 σηκώθηκε στις 7:00 και να θηλάσει το μωρό!

Το πρώτο τους μέλημα είναι να μάθει εάν υπήρχε κάποιος τραυματισμός και να επιβεβαιώσει η ίδια ότι όλα είναι καλά σε σχέση με ανθρώπινες ζωές!

Διαφήμιση

«Ήταν μεγάλη επένδυση»

«Από τα δελτία ενημερώθηκα, δεν είμαι στο σημείο. Πήγε ο Βασίλης, ο άνδρας μου δηλαδή, για να ενημερωθεί από τις Αρχές. Αυτό έγινε στις 04:30-05:00 και το μάθαμε στις 07:00 γιατί εκείνη την ώρα έτυχε να ξυπνήσω εγώ για να θηλάσω. Εγώ ψάχνω πιο πολύ να δω αν είναι καλά, μην υπάρχουν τραυματίες, μην έχει χτυπήσει άνθρωπος», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Κάμερες υπάρχουν, τώρα τι έχει μείνει απ’ τις κάμερες, τι έχει καταγράφει, δεν ξέρω ακριβώς πως λειτουργούσε το κύκλωμα και που έχει μείνει αρχείο γιατί ήταν live κάμερες. Το μαγαζί έχει καεί ολοσχερώς.

Οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται σε βίντεο που υπάρχουν, και μαρτυρίες από τον άνθρωπο που ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα για να το καθαρίσει, ενώ αναμένεται να αναλάβει το τμήμα εκβιαστών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες υποθέσεις συχνά οι εμπρησμοί σχετίζονται με υποθέσεις προστασίας και εκβιασμών.

Το ζευγάρι έχει παντρευτεί τα τελευταία χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδάκι ενός περίπου έτους! Τα καλοκαίρια που ο Βασίλης δούλευε σε μεγάλα ξενοδοχεία σε νησιά η Μάρα Δαρμουσλή ακολουθούσε και συνδύαζε διακοπές και οικογενειακές στιγμές!

Το Καβαλιέρε στη Νέα Σμύρνη ήταν το λιμάνι τους για να μείνουν μόνιμα στην Αθήνα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Survivor Ελλάδας: Αυτες ειναι οι νέες ομάδες του Ριάλιτι – Τους αλλαξε όλους ο ΑΤΖΟΥΝ ΙΛΙΤΖΑΛΙ – Οι πρώτες κόντρες

Δεν τον κατάλαβε κανείς: Αυτή είναι η ιστορία 30χρονου που παρίστανε τον μαθητή λυκείου, πέρασε στην Ιατρική και τον αποκάλυψε ο γείτονας