in

Γιώργος Καπουτζίδης: Η τοποθέτηση της Μπέττυς Μαγγίρα για το ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε ο παρουσιαστής στον τελικό της Εurovision

«Διάβασα στο Twitter ότι διίστανται οι απόψεις σε σχέση με αυτό που είπε ο Γιώργος» αναφέρει η παρουσιάστρια του OPEN

Στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, στον οποίο η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Αμάντα Γεωργιάδη, έβαλε τα δυνατά της και κατέκτησε την 8η θέση, κάνοντάς μας υπερήφανους, ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν σχολιαστής.

Ο 49χρονος καλλιτέχνης ξάφνιασε το τηλεοπτικό κοινό, όταν απάντησε on air σε ένα μήνυμα που έλαβε στο Twitter από έναν hater. «Κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε, μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ» τόνισε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=CGuoStn34sc

Διαφήμιση

Το πρωί της Δευτέρας 16/5, προβλήθηκαν στο «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;» οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης στη κάμερα της εν λόγω εκπομπής σχετικά με τη Eurovision 2022: «Γενικά έχει λυθεί η γλώσσα μου. Εντάξει, φωνή, τραγούδι, αλλά μετράει και το συναίσθημα. Τους βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους εκεί πάνω και χτυπάει η καρδούλα σου. Ξέρεις τι έχουν περάσει. Πολύς κόσμος συγκινήθηκε» σημείωσε.

Ερωτηθείς για τη δημόσια δήλωση που έκανε στον Τελικό του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision για το ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε, απάντησε: «Δεν χρειάζεται να τα συζητάμε αυτά. Άμα τα αναλύουμε πολύ, χάνει την αξία του».

Μετά την προβολή του εν λόγω αποσπάσματος, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε την τοποθέτηση του ως εξής: «Διάβασα στο Twitter ότι διίστανται οι απόψεις σε σχέση με αυτό που είπε ο Γιώργος, που απάντησε στο κακόβουλο σχόλιο, αλλά εγώ νομίζω ότι πρέπει να απαντάς όπως νιώθεις. Γιατί, από την μία, λένε πως όταν απαντάς, δίνεις αξία στο κακόβουλο σχόλιο να ακουστεί, οπότε δεν απαντάς καθόλου. Από την άλλη, όμως, δεν γίνεται και εμείς να δεχόμαστε συνέχεια σχόλια κακά με χολή, με μίσος, με κακεντρέχεια και να μην απαντάμε ποτέ. Γιατί το εισπράττουμε αυτό».

Κάποιοι θεωρούν πως ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα έπρεπε την ώρα που παρουσίαζε το τελικό της Eurovison να αναφερθεί στο ομοφοβικό σχόλιο που δέχτηκε, αφού πρώτον αυτό δεν έχει καμία σχέση με το Διαγωνισμό Τραγουδιού και δεύτερον έτσι δίνει σε αυτόν που το έκανε και σε όλους τους ρατσιστές προς τους ομοφυλόφιλους αξία. Άλλοι τον υποστηρίζουν, καθώς είπε αυτό που ένιωσε τη στιγμή που το ένιωθε, χωρίς να σκεφτεί πώς θα σχολιαστεί. Σε κάθε περίπτωση, θα μπορούσε να απαντήσει και στο Twitter. Eκείνος έπραξε αυθόρμητα με σκοπό πιθανότατα να περάσει το δικό του μήνυμα και καλώς έκανε!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Το γλυκό μήνυμα της 101χρονης γιαγιάς της – Συγκινήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου

Ρία Αντωνίου: Ο τιμοκατάλογος στη φόρα απο Ιταλούς ΧΑΚΕΡΣ. Πόσα παίρνει για μία… φωτογραφία