in

Μαντώ Γαστεράτου: «Αγκαλιάζει» τις αλλαγές στο σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – Τι της είπε υπάλληλος γαλακτοπωλείου για τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Δες την ανάρτηση της ΥοuTuber και ραδιοφωνικής παραγωγού στο Instagram

Μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της διανύει η Μαντώ Γαστεράτου, καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και επιχειρηματία, Νίκο Ισηγόνη.

Έχει μπει πλέον στον 6ο μήνα κύησής της και το μεσημέρι της Τετάρτης 18/5 προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να περιγράψει ένα περιστατικό με την υπάλληλο ενός γαλακτοπωλείου, η οποία βλέποντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, θεώρησε πως βρίσκεται στον όγδοο ή ένατο μήνα εγκυμοσύνης.

«Σήμερα σταματάω σε ένα γαλακτοπωλείο και έχω λυσσάξει για ρυζόγαλο. Αφού αρχίζω να το καταβροχθίζω, πριν καν φτάσω στο ταμείο, μου λέει η κοπέλα: “Άντε, άντε με το καλό, στις μέρες σας είστε; Σε ποιο μήνα είστε, στον 8ο-9ο;” Όχι της λέω αρχές 6ου. Καλά έπρεπε να βλέπατε πως είχε γουρλώσει τα μάτια της από την έκπληξη 😮 Κόντεψα να ξεραθώ στα γέλια!!! Φαντάσου που θα φτάσει η κοιλιά μου στον 9ο 😋» έγραψε με χιούμορ η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός και ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, όπου ποζάρει με σορτς και crop top, θέλοντας να μας δείξει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Διαφήμιση

Ακομπλεξάριστη για τα κιλά της εγκυμοσύνης, τα οποία κάθε έγκυος γυναίκα παίρνει, η Μαντώ Γαστεράτου ζει αυτή την υπέροχη περίοδο και την απολαμβάνει, «αγκαλιάζοντας» τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα της.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Σολωμού: Με μικροσκοπικό μπικίνι περπατά και αναστατώνει

Nina Agdal: Με αστεράκια στο στήθος και σκισμένο τζιν σορτς διέλυσε το instagram. Φωτογραφία