in

Survivor Ελλάδας: Γενέθλια και ΑΝΑΔΡΟΜΗ στα απίστευτα Προσόντα της Φελίσια Τσαλαπάτη Επιστροφή στο ριάλιτι τώρα

Αν κάποτε υπάρξει Survivor All Star με μοναδικό αντικείμενο την τέρψη των οφθαλμών η Φελίσια Λαπάτη θα ήταν από τις πρώτες που θα Έπαιρναν το αεροπλάνο για να επιστρέψουν στο survivor

Τη Φελίσια Τσαλαπάτη, αυτό το σαγηνευτικό μελαχρινό καuτό πειpασμό αρχικά τον γνωρίσαμε μέσα από τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό. Παρόλο που το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο, η σχέση τους δεν κράτησε για πολύ και σύντομα χάραξαν διαφορετικούς δρόμους.

Διαφήμιση

Η Φελίσι έγινε πιο γνωστή στο ευρύ κοινό όταν προστέθηκε στην ομάδα των «Μαχητών» του Survivor 2 στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ το 2018, και σίγουρα δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη η εντυπωσιακή παρουσία της αφού από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στον Άγιο Δομίνικο κέρδισε την προσοχή των τηλεθεατών.

Με το που βγήκε από το survivor γνώρισε τον άντρα της έμεινε έγκυος γέννησε και κάπως έτσι κύλησαν τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής της!

Η πρώην μαχήτρια του ριάλιτι επιβίωσης έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στη σχολή του ANT1 έχει κάνει πρακτική και έχει περάσει από το πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στο πολύ επιτυχημένο video clip του Γιώργου Σαμπάνη «Μη Μιλάς».

.Απολαύστε την σε μία πλήρως αποκαλuπτική φωτογράφιση και θα καταλάβετε για τι ουρί του παραδείσου μιλά

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Eιρήνη Παπαδοπούλου: Σικάτη στις… Σεϋχέλλες, μαγνήτισε τα βλέμματα

Μαλλιά: 4 ανοιξιάτικες αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν το 2022