in

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η κατάθλιψη και τα ψυχοσωματικά την περίοδο που υποδυόταν την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η αγαπημένη ηθοποιός «ζοριζόταν» στα γυρίσματα της σειράς «Έχω ένα μυστικό», παρόλο που αυτό δεν φάνηκε ποτέ στη μικρή οθόνη

Συνέντευξη στο «Happy Day» παραχώρησε σήμερα η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία την τρέχουσα περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά Μας Χρόνια». Η σειρά τον Σεπτέμβριο θα συνεχιστεί για τρίτη χρονιά, πράγμα για το οποίο η ίδια δηλώνει πολύ χαρούμενη.

Η όμορφη ηθοποιός εξομολογήθηκε πως την περίοδο που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στην σειρά του ALPHA «Έχω ένα μυστικό», πέρασε μη διαγνωσμένη κατάθλιψη, εμφανίζοντας, μάλιστα, ψυχοσωματικά.

«Εκ των υστέρων, καταλαβαίνω πόσο ανούσιο ήταν όλο αυτό, το βίωνα τότε όλο αυτό το παράλογο της ιστορίας. Ήταν πάρα πολύ παραβιαστικό και πάρα πολύ δύσκολο. Το κάνει ακόμα δυσκολότερο το γεγονός ότι δεν ήμουν ποτέ ένας άνθρωπος που αυτό που επεδίωκα ήταν η δημοσιότητα με κάθε κόστος. Δεν ήταν αυτό. Και το πιο δύσκολο απ’ όλα ήταν αυτό που έλεγαν κάποιοι, ότι αυτό το προκαλείς εσύ ο ίδιος, ότι φωνάζεις τους παπαράτσι κλπ. Μου φαινόταν τραγικό.

Διαφήμιση

Ήμουν πάρα πολύ άσχημα, πρέπει να πέρασα κατάθλιψη, μη διαγνωσμένη. Έκλαιγα πολύ. Έπαθα ψυχοσωματικά και πονούσα πάρα πολύ, υπέφερα, έβγαλα και αυτοάνοσο. Ήμουν δουλειά, σπίτι, δουλειά. Γενικά ήταν μια κατάσταση πολύ δύσκολη, τι να σου λέω τώρα» σημείωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Mad Clip: Κυκλοφόρησε ο τελευταίος του δίσκος, «Money And Drugs Can’t Live In Poverty»

Τόνια Σωτηροπούλου: Με μία φωτογραφία, ευχαριστεί θαυμαστές και φίλους για τις ευχές τους – Πού γιόρτασε τα γενέθλιά της;