in ,

The Bachelor: Τεράστια αλλαγή στα μαλλιά για τη Σία Βοσκανίδου

Σια Βοσκανίδου

Η Σία βοσκανίδου πέρασε από το gntm και τις οντισιόν του για να γίνει μοντέλο, συμμετείχε στο ριάλιτι του Alpha the bachelor για να διεκδικήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο και πάντα το χαρακτηριστικό της ήταν τα μακριά μαύρα μαλλιά της.

Η Αναστασία Βοσκανίδου πλέον έχει αλλάξει επαγγελματικούς ορίζοντες και εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο δίπλα στον Θέμη Αδαμαντίδη στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης στη Νέα Ερυθραία ενώ είναι σε αναζήτηση τραγουδιών και συνθετών ώστε να κυκλοφορήσει το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Χτες αποχαιρέτησε τα μαύρα της μαλλιά άνοιξε και είναι πλέον καστανή. Λέτε να είναι το πρώτο βήμα για να δούμε την Αναστασία Βοσκανίδου ξανθιά; Το κάστανο πάντως της πηγαίνει πολύ και άρεσε και στην ίδια.

Διαφήμιση

Η ίδια δείχνει ανανεωμένη συνολικά και ζαίρεται πολύ το νέο της ξεκίνημα στις νυχτερινές πίστες. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι μαθητεύει δίπλα σε έναν εξαιρετικό λαϊκό τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη ο οποίος τραγουδάει σε πίστες αδιάκοπα για περισσότερα από 40 χρόνια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Τρέμουν οι influencers: Απόφαση βόμβα από τη Νορβηγία ανατρέπει τα πάντα

Φαίη Σκορδά: Πατατούμπα με τα χέρια. Δες την να τρώει τηγανητές πατάτες με τα χέρια. Video