in

Μάνος Δασκαλάκης: Τι έκανε 15 μέρες μέρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου – Το μυαλό του στις μοτοσικλέτες

Συνεχίζουν να προκαλούν προβληματισμό όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη συμπεριφορά τόσο της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο και του Μάνου Δασκαλάκη, μετά το θάνατο και των τριών παιδιών τους, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Το πρωί της Τρίτης 3/5, το «Πρωινό» μετέδωσε μία είδηση για τον 30χρονο πατέρα από την Πάτρα, η οποία διεγείρει ερωτήματα και αφορά στο τι έκανε εκείνος 15 μέρες μετά τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου. Η τελευταία συνελήφθη στις 30 Μαρτίου, κατηγορούμενη για τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού τους, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Όπως έγινε γνωστό, στις 13 Απριλίου, ο 30χρονος πατέρας γράφτηκε σε μία ομάδα στο Facebook με τίτλο: «Τα πάντα για τα Varadero μας και εξοπλισμός αναβάτη», η οποία μετρά πάνω από 1.600 μέλη. Έχουν φύγει από τη ζωή οι τρεις κόρες του, η εν διαστάσει σύζυγός του βρίσκεται στη φυλακή ως ύποπτη για το θάνατο της μίας εξ αυτών κι εκείνος σκέφτεται τις μηχανές Varadero.

Διαφήμιση

Ο διαχειριστής της εν λόγω σελίδας, Βλάσσης Αναγνωστόπουλος, δήλωσε στην εκπομπή των Γιώργο Λιάγκα-Φαίη Σκορδά: «Αυτό έγινε στις 13 Απριλίου, στις 10:30 το βράδυ. Η ομάδα μας έχει να κάνει με ανταλλακτικά από μοτοσικλέτες, ένδυση αναβάτη ή πώληση κάποιας μοτοσικλέτας, μέσω των μελών της σελίδας».

Σχετικά με το αν ο Μάνος Δασκαλάκης, από τότε που το αίτημα εγγραφής του στο «Τα πάντα για τα Varadero μας και εξοπλισμός αναβάτη» έγινε δεκτό, έχει κάνει κάποια ερώτηση σε εκείνον ή σχόλιο σε άλλα μέλη της σελίδας, σημείωσε: «Όχι, δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως».

Τέλος, ο κ. Βλάσσης Αναγνωστόπουλος υπογράμμισε: «Όταν κάποιος έχει χάσει τρία παιδιά και ασχολείται με αξεσουάρ μοτοσικλέτας και διάφορα τέτοια πράγματα, λίγο είναι… ακαταλαβίστικο, απίθανο να το πω; Εγώ, δηλαδή, επειδή είμαι γονέας, δεν θα το έκανα κάτι τέτοιο, στο πένθος μου να κάθομαι να ασχολούμαι με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Viral Βίντεο: Την άκουσε όλο το στούντιο: Η Daniella Chavez τα πέταξε στον «αέρα» το στρινγκ και προσποιήθηκε οργασμό

Ηλίας Βρεττός: Ποια Δέσποινα Βανδή; Η φωτογραφία του χεριού του που τρέλανε το διαδίκτυο