in

Νέο βίντεο με τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ. Φαίνονται πιο καθαρά τα χαρακτηριστικά τους

Πολλοί τηλεθεατές επικοινώνησαν με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη Φως στο τούνελ στον Άλφα το βράδυ της Παρασκευής ζητώντας την ακριβή ώρα δολοφονίας του Γιώργου Καραιβάζ προκειμένου να ελέγξουν σε βίντεοκάμερες που έχουν σε καταστήματα και σπίτια στην περιοχή του Αλίμου.
Τηλεθεατές έστειλαν στην ίδια την Αγγελική Νικολούλη βίντεο με υλικό όπου εμφανίζονται οι εκτελεστές λίγο πριν ή λίγο μετά την δολοφονία. Τα videos Αυτά είναι πάρα πολύ χρήσιμα στην αστυνομία όπου προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της δολοφονίας ξεκινώντας από τον τρόπο με τον οποίο έφτασαν αλλά και διέφυγαν οι δράστες.
Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο που θέλει τους δολοφόνους να έχουν έρθει από το εξωτερικό για να εκτελέσουν τη δολοφονία θα πρέπει να υπάρχει βοήθεια από ομάδα υποστήριξης εδώ η οποία και θα βοήθησε κατά τη διαφυγή τους.
Το μηχανάκι ακόμα δεν έχει βρεθεί και υπάρχει η εκτίμηση μήπως φορτώθηκε σε μικρό φορτηγάκι στην περιοχή του Λόφου Πανί στον Άλιμο.
Κάθε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και κάμερες ιδιωτών είναι πάρα πολύ χρήσιμα για την αστυνομία και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν μαζέψει αρκετά videos σε κάποια από τα οποία όπου οι κάμερες είναι και μεγαλύτερης ανάλυσης έχουν καταγραφεί καλύτερα τα χαρακτηριστικά αλλά και οι σωματότυποι

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
αλεξανδρα παναγιωταρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φάρμα

Σοφια Μαριολα Στρατος Τζωρτζογλου

Αποκάλυψη. Η Σοφία Μαριόλα ήπιε κρασί με τον Στράτο Τζώρτζογλου