in

Ελευθερία Ελευθερίου: Πώς τα καταφέρνει πια; Με ανύπαρκτα προσόντα, πλάκα, σου πετά τα μάτια χωρίς σουτιέν

Η Ελευθερία Ελευθερίου θέλει και καταφέρνει να τραβά τα βλέμματα. Χωρίς να διαθέτει τα ιδιαίτερα προσόντα που διαθέτουν άλλες γυναίκες έχει ομολογουμένως τον τρόπο της. Έχει βρει τα κουμπιά μας και τα ξέρει καλά!

Όσο ύψος της λείπει τόσο νάζι και σκέρτσο έχει και όσο στήθος πλάκα διαθέτει, τόσο το ντεκολτέ ανοίγει και κάτι από μέσα πετιέται!

Η Ελευθερία Ελευθερίου κατάφερε χθες Σάββατο βράδυ και σήμερα Κυριακή μεσημέρι με πέντε φωτογραφίες που δημοσίευσε να μας κάνει να σταματήσουμε το scroll down στο instagram.

Διαφήμιση

Καθισμένη σε έναν καναπέ με τζιν παντελόνι και ένα μπουστάκι σε ροζ χρώμα από πάνω δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία οκλαδόν.

Και εκεί που όλα φαίνονταν θα κυλούσαν ομαλά, ήρεμα και αδιάφορα, αποφάσισε να γίνει λίγο πιο παιχνιδιάρα με τον εαυτό της!

Αφού πρώτα προέταξε στην κάμερα το στήθος της και έδειξε τα κατακόκκινα νύχια της, στη συνέχεια έπαιξε λίγο με τα μαλλιά της και αφού κάτι εσωτερικό ξύπνησε, ξεκούμπωσε το παντελόνι, το κατέβασε και έβαλε το χέρι της εκεί!

Τα υπόλοιπα στις φωτογραφίες που ακολουθούν

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Το πρώην κορίτσι του τροχού της τύχης σου δείχνει το… γατάκι της. Φωτογραφία

Νευρική Ανορεξία: Ζύγιζε 30 κιλά αλλά τα κατάφερε με τη βοήθεια της σοκολάτας. ΔΕΣ πως ειναι σήμερα