in

Κατερίνα Στικούδη: Τώρα που την είδατε με την κοιλιά στο στόμα στο J2US, θυμηθείτε την χωρίς

Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην παραδέχεται πως η Κατερίνα Στικούδη είναι το απόλυτο είδωλο on stage. Η γνωστή τραγουδίστρια καταφέρνει πάντα να τραβάει τα βλέμματα όπως οι μέλισσες το μέλι. Πολύς κόσμος στριμωχνόταν στις πίστες που εμφανιζόταν προκειμένου να την δει να τραγούδα και φυσικά να χορεύει.

Η μελαχρινή καλλονή αποτελεί ανδρική φαντασίωση για όλους τους απανταχού άντρες. Πρόκειται για μια εκρηκτική και άκρως ταλαντούχα προσωπικότητα, που σε κάνει να παραμιλάς όταν την κοιτάς.

Διαφήμιση

Η Κατερίνα από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια ασχολούνταν με την κολύμβηση και μάλιστα υπήρξε και πρωταθλήτρια. Με το που τελείωσε το σχολείο ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα.

Έχει περάσει από πάρα πολλούς κλάδους, όπως αυτός της παρουσίασης, του αθλητισμού, του μόντελινγκ, της ηθοποιίας και φυσικά του τραγουδιού. Η μουσική είναι η μεγάλη της αγάπη και με αυτό που της αρέσει να ασχολείται περισσότερο από όλα.

Πλέον είναι παντρεμένη εδώ και 3 χρόνια με τον επίσης μουσικό και DJ Βαγγέλη Σερίφη. Οι δυο τους είναι πολύ ταιριαστοί, ενώ τους βλέπουμε εκτός από ζευγάρι να είναι και κολλητοί φίλοι. Η Κατερίνα θαυμάζει πολύ το σύζυγό της και η αγάπη τους είναι βαθιά.

Χθες στο Just the two of us είδαμε την πρώτη εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης αφού το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Μπαλα μπασκετ hermes

Επανακυκλοφόρησε: Η Hermes μπάλα μπάσκετ που κοστίζει 10.000 ευρώ

Ελένη Μενεγάκη

Ποια Ιωάννα Τούνη; Ξέρεις πόσα ζητά η Ελένη Μενεγάκη για ένα ποστ; Πόσα;;; Τιμοκατάλογος