in ,

Μαλλιά 2020 – 2021: 8 μυστικά για να αποκτήσεις μαλλιά με όγκο ενώ κοιμάσαι

Θες να ξυπνήσεις με πλούσιες μπούκλες, οι στυλίστες των celebrity σου λένε τον τρόπο. Αυτό που κάνεις πριν ξαπλώσεις θα επηρεάσει απόλυτα την κατάσταση των μαλλιών σου το πρωί και υπάρχουν μερικά εύκολα κόλπα που μπορείς να κάνεις απόψε για να γλυτώσεις χρόνο και απογοήτευση.
“Είναι απολύτως δυνατό να αποκτήσεις όμορφα μαλλιά στον ύπνο σου”, η Julia Papworth, που έχει δουλέψει με τις ηθοποιούς Cameron Diaz και Emma Roberts. “Δεν θα απολαύσεις απλά λίγο περισσότερο ύπνο, αλλά χρησιμοποιώντας θερμότητα για να φτιάξεις μπούκλες το πρωί προκαλείται επιπλέον φθορά στα μαλλιά σου…
την οποία μπορείς να αποφύγεις με το βραδινό styling.”
“Είναι σημαντικό να φέρεσαι στα μαλλιά σου όπως θα έκανες με το δέρμα σου”, προσθέτει ο Frank Barbosa, κομμωτής που επιβλέπει το τμήμα μαλλιών σε κινηματογραφικές παραγωγές. “Ή όπως σε ένα κασμιρένιο πουλόβερ που θα είναι μαζί σου για πολύ καιρό, οπότε το φροντίζεις με προσοχή”.
1. Δημιούργησε όγκο σε μια νύχτα
Αν τα μαλλιά σου είναι άτονα και χωρίς ζωή το πρωί, δεν χρειάζεται πια να σπαταλάς πολύτιμο χρόνο χρησιμοποιώντας το σίδερο για μπούκλες. Αντίθετα, δημιούργησε τον επιθυμητό όγκο την προηγούμενη νύχτα όταν μπορείς να προετοιμαστείς με την ησυχία σου. “Αφού λουστείς, πέρασε ένα ελαφρύ προϊόν styling με κράτημα”, προτείνει η βραβευμένη Allen Ruiz, που έχει δουλέψει για τη Stella McCartney και τον Marc Jacobs.
“Άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά και μετά φτιάξε πολλές μικρές πλεξίδες και πιάσε τις με λαστιχάκια. Κοιμήσου έτσι τη νύχτα, ξύπνα, λύσε τις πλεξίδες, πέρασε τα δάχτυλα μέσα από τα μαλλιά σου, φιξάρισέ τα με hairspray και voila, όγκος στη στιγμή”. Η Ruiz προειδοποιεί επίσης να μη βουρτσίσεις τα μαλλιά σου μετά που θα λύσεις τις πλεξίδες καθώς αυτό τα φριζάρει. Και αν προτιμάς πιο απαλά κύματα, κάνε πιο χαλαρές πλεξίδες ή στρίψε χοντρές τούφες και στερέωσέ τις με τσιμπιδάκια.
2. Δύο λέξεις: Έλαιο Argan
Μήπως οι άκρες των μαλλιών σου είναι ξερές και κατεστραμμένες; Κάνε τις πάλι μεταξένιες με μια θρεπτική θεραπεία το προηγούμενο βράδυ. Όταν τα μαλλιά σου είναι απαλά στο άγγιγμα, έχεις να ξεμπλέξεις πολύ λίγους κόμπους που σημαίνει λιγότερα σπασίματα και πιο εύκολο styling.
“Άπλωσε ένα προϊόν μαλλιών με βάση το έλαιο argan το προηγούμενο βράδυ σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά και τύλιξε το κεφάλι σου με ένα μεταξωτό φουλάρι για μια ολονύχτια θεραπεία”, λέει η stylist των celebrity Sara Meddick. “Το μετάξι θα εμποδίσει το σπάσιμο ενώ το λάδι δυναμώνει τα μαλλιά σου”.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
viral video ελεφαντας

Το Viral βίντεο που συγκίνησε τoν πλανήτη: Ελέφαντες κηδεύουν το νεκρό ελεφαντάκι τους

Ζέτα Δούκα: Η ηθοποιός Ζέτα Δούκα μιλά για το πρόβλημα υγείας της – video