in

4 σημεία του σώματός της που επιβάλλεται να αγγίξεις στα προκαταρκτικά

Καμία γυναίκα δε θέλει να μπαίνεις κατευθείαν στο ψητό, μην ξεγελιέσαι. Θέλει το χρόνο της να μπει στο mood, να χαλαρώσει και να απολαύσει όλα όσα μπορείς να της προσφέρεις. Μη βιάζεσαι και μην ξεχνάς: Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Άγγιξε τη στα σωστά σημεία και άσε απέξω τα τετριμμένα. Οι ερωτογενείς ζώνες όπως ο λαιμός, το εσωτερικό του καρπού και τα γόνατά της είναι γνωστές και το άγγιγμα τους προβλέψιμο.

Διαφήμιση

Τι πρέπει να της αγγίξεις για να περάσεις τα προκαταρκτικά σε άλλο επίπεδο;

Τα μαλλιά της

Στο κεφάλι της υπάρχουν περίπου 100.000 τρίχες η καθεμία από τις οποίες είναι συνδεδεμένη με έναν μικροσκοπικό μυ του νευρικού συστήματος. Καταλαβαίνεις λοιπόν πόσο διεγερτικό μπορεί να αποδειχθεί το άγγιγμα στο σημείο αυτό του άντρα που κοιμάται μαζί της. Τόλμησε το.

Tα δάχτυλά της

Οι απολήξεις των νεύρων στα άκρα της είναι πολλές και οποιοδήποτε άγγιγμα εκεί δε μπορεί παρά να την αναστατώσει. Μπορεί στην αρχή απλά να το βρει γαργαλιστικό όμως όσο περνάει η ώρα το παιχνίδι θα γίνεται όλο και πιο…kinky.

Το δέρμα της

Είναι ίσως το πιο παραπονεμένο σημείο του σώματός της. Προτιμάς να επικεντρώνεσαι στο πρόσωπο και το λαιμό της και ξεχνάς πόσο μπορεί να την ανάψει ένα απλό άγγιγμα στο χέρι ή την κοιλιά της. Ασχολήσου λοιπόν με ολόκληρο το κορμί της και δες την να τρέμει στα χέρια σου.

Το μυαλό της

Και πριν βιαστείς να πεις «τι χαζομάρες λέει αυτός» να σου θυμίσω πως οι γυναίκες –σε αντίθεση με τους άντρες- είναι περισσότερο εγκεφαλικές και λιγότερο σαρκικές. Ακόμα λοιπόν κι αν θεωρείσαι μάστερ του σεξ, αν δεν της διεγείρεις τον εγκέφαλο, λυπάμαι φίλε μου, δεν πας πουθενά. Δοκίμασε μαζί της διάφορα σενάρια, διάφορους ρόλους και μην ξεχνάς να της μιλάς κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Η τεστοστερόνη δεν είναι μόνο σεξ – Πως επηρρεάζει έναν άντρα

Μπριζίτ Μπαρντό: Αν ήταν σήμερα 20άρα θα τις έβαζε στο Instagram όλες κάτω. ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΑ φωτογραφία