in

Μάιλι Σάιρους: ΕΠΟΣ – Ανέβασε γυμνή φωτογραφία στα γόνατα, με μία γάτα, δύο σκύλους κι ένα μοντέλο

Η αλήθεια είναι πως η Miley Cyrus έχει σταματήσει το τελευταίο διάστημα γυμνές φωτογραφίες στο Instagram αφού ο λογαριασμός της έχει ήδη κίτρινες κάρτες και ακροβατεί στα όρια του ban.

Και τι δεν έχουμε δει όμως από τον ταλαντούχα ηθοποιό και τραγουδίστρια όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται και απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας

Η Μάιλι Σάιρους έχει κάνει αμέτρητες φορές αυτό που… ξέρει καλύτερα από τον καθένα: να γδύνεται στα social media.

Διαφήμιση

Σε μία λίγο παλαιότερη ανάρτηση η Μάιλι Σάιρους, είπε να δημοσιεύσει μία ακόμα γυμνή της φωτογραφία στο instagram. Έμεινε, λοιπόν, topless, κάλυψε τις θηλές της με δύο αστεράκια, φόρεσε λευκή περούκα και ροζ καπέλο και… στήθηκε στην κάμερα για selfie.

Στη συνέχεια , πόζαρε και σε ακόμα μία στάση: καθισμένη στα γόνατα, με μία γάτα, δύο σκυλάκια κι ένα μοντέλο, ενώ -ως άτακτη πειρατίνα- είχε καλυμμένο το ένα μάτι της. «Ελάτε να σπάσουμε το ίντερνετ, έρχονται κι άλλα σύντομα» έγραψε στη λεζάντα.

ΜΟΝΟ ως απειλή μπορούμε να το πάρουμε…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
ριτα ορα

Η Ρίτα Όρα το τερμάτισε: Μπλουζάκι αέρινο και το στήθος όλο έξω

Τεχνητή νοημοσύνη: Το AI κορόιδεψε άνθρωπο για να μπει σε website – Παρίστανε τον τυφλό που ζητάει βοήθεια