in

Σάρον Στόουν – Ολική επαναφορά: Η ΓYMNH φωτογραφία που επαναφέρει τα Βασικά μας Ένστικτα

Η Σάρον Στόουν μεγάλωσε αρκετές γενιές! Οι σημερινοι 45+ θυμούνται το βασικό ένστικτο και ειδικά μία χαρακτηριστική σκηνή η οποία σημάδεψε κινηματογραφικά ολόκληρη τη δεκαετία!

Τα τελευταία χρόνια έχει αφιερώσει τη ζωή της στον ακτιβισμό και έχει απεμπολήσει από μέσα της το ζιζάνιο της ηθοποιίας. Με εξαίρεση κάποιες θεατρικές παραστάσεις πριν από 6-7 χρόνια και το Fading Gigolo που κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο, η Σάρον Στόουν αντιμετωπίζει πλέον τα γυρίσματα ταινιών και την υποκριτική σαν ένα χόμπι κι όχι αυτό που κάποτε της απέφερε πολλά εκατομμύρια.

Όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως αυτοί που έμειναν στον τόπο με το σταυροπόδι της στο Βασικό Ένστικτο ζουν για να την βλέπουν. Ακόμα και τώρα που είναι στα 64 της.

Διαφήμιση

Η Σάρον Στόουν, που έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν θέλει να μένει με τον ίδιο σύντροφο για πάνω από μήνα και βρίσκει διαρκώς πιτσιρικάδες ως toyboy, πριν λίγα χρόνια στα 57 της φωτογραφήθηκε γuμvή μετά από πολλά χρόνια και το αποτέλεσμα ενθουσιάσει.

Ναι, οκ, σίγουρα έχει υποστεί αρκετή επεξεργασία για να μην φαίνονται οι ζάρες του σώματος που έχει μια 57άρα, αλλά και πάλι η εικόνα της αυτή γυρίζει το μυαλό πολύ πίσω και επενεργεί δραστικά στο θυμικό.

Η Σάρον φοράει ένα κολιέ σε σχήμα φιδιού, μαύρες γόβες-στιλέτο και κρύβει τα απόκρυφα σημεία με τα χέρια της ή με τις επιδέξιες στάσεις του σώματος της

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Στικούδη: Φόρεσε KOΛANOΒPAKAKI και ιδρώνει τη φανέλα. Λειώνει στη Γυμναστική και…

Το Koolgirl της ημέρας: Η Άννα Μαρία Σουπιώνη με μαγιό. Follow έκανες;