in

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Η Μάγκυ ΕΣΚΥΨΕ και εμείς ζουμάραμε από πίσω. Το αποτέλεσμα δικό σου

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι ραδιοφωνική παραγωγός, DJ και δημοσιογράφος αλλά πάνω από όλα είναι γυναίκα και από τις πιο σέξι παρουσίες της Ελληνικής showbiz!

Υπήρξε παντρεμένη με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Γιώργο Πολυχρονίου τον οποίον γνώρισε και ερωτεύτηκε από το ραδιόφωνο και τη φωνή του!

Διαφήμιση

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έχει τολμήσει και έχει στο ενεργητικό της μερικές από τις πιο KAYTEΣ πόζες και έχει κοσμήσει με το σώμα της και τις αναλογίες της τα περισσότερα περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας .

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε δημοψήφισμα σε ανδρικής θεματολογίας sites και ιντερνετικά polls η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έχει ανακηρυχθεί Εθνική φαντασίωση.

Διαφήμιση

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο Instagram, όπου με τις φωτογραφίσεις της ανεβάζει την θερμοκρασία…ψηλά!

Διαφήμιση

Λατρεύει τις φωτογραφίες και δεν έχει κανένα θέμα με το σώμα της το οποίο έτσι κι αλλιώς στα 54 βρίσκεται σε άψογη κατάσταση διατηρώντας μάλιστα σε αναλογίες και τις καμπύλες της οι οποίες είναι σήμα κατατεθέν της!

Σήμα κατατεθέν επίσης έχει υπάρξει και ενα ιδιαίτερο σημείο του σώματος της το οποίο όταν σκύβει το αναδεικνύει ακόμα περισσότερο!
Και το κάνει συχνά!

Διαφήμιση

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιηγηθείτε στις φωτογραφίες στο Instagram και το ζουμ είναι απαραίτητο, μη σας πω ότι συνίσταται κιόλας

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ελένη Φουρέιρα: Ποιο Μεξικό και ποια Αλβανία; Κατέρρευσε όταν το DNA της έδειξε οτι είναι από την…

Πέθανε ο Περίανδρος Χατζηγιάννης: Καρδιολόγος μόλις 41 ετών από κορωνοιό. Ηταν ανεμβολίαστος