in

Ριάνα: Έτσι μπήκε στο club. Δες πώς βγήκε. Η πιο Viral φωτογραφία χωρίς σουτιέν


Πάμε λίγα χρόνια πίσω όταν η Ριάνα, που έτσι κι αλλιώς κυκλοφορούσε και κυκλοφορεί πάντα χωρίς σουτιέν έβγαινε για διασκέδαση κάθε μέρα και δεν γυρνούσε σπίτι αν δεν περνάγανε 12 ώρες τουλάχιστον!

Την ημέρα εκείνη που βγήκε αυτή η viral φωτογραφία η Rihanna ξεφάντωνε και περιφερόταν από κλαμπ σε κλαμπ της Νέας Υόρκης για 12 ώρες!

Ξεκίνησε με ένα ιταλικό δείπνο, πέρασε από μερικά κλαμπ και κατέληξε για πρωινό σε ένα diner που μένει 24 ώρες ανοιχτό! Μέρος της νύχτας της, το πέρασε με τον τότε φημολογούμενο σύντροφό της Λιουις Χάμιλτον, με τον οποίο χόρευαν μέχρι τις 5 το πρωί, στο 1Oak club.

Διαφήμιση

Αναλυτικά το πρόγραμμα είχε ως εξής:

Ξεκίνησε λοιπόν με το εστιατόριο Da Silvano στις 5 το απόγευμα, μετά πήγε στο γραφείο του Jay Z, ακόμη φορώντας το φούτερ με την κουκούλα της και τη μαύρη μίνι φούστα της, όπως είχε δηλαδή ξεκινήσει τη βραδυά της, για ένα γρήγορο επαγγελματικό meeting μέσα στη μέρα της.

Αφότου άλλαξε ρούχα, βρέθηκε στο SOB, για να δεί το φίλο της Travis Scott ζωντανά και όταν τελείωσε με τη συναυλία πήγε λίγα τετράγωνα παρακάτω, στο 1Oak, από το οποίο έφυγε τα ξημερώματα.

Μαζί της ήταν ο Χάμιλτον, παρόλο που επιβιβάστηκαν σε διαφορετικά αμάξια. Ακολούθησε πρωινό με την αυγή του ήλιου…

Οι 2 φωτογραφίες ειναι από το όταν μπήκε και όταν βγήκε. Η πιο κάτω φωτογραφία είναι η πιο Viral της Ριάνα χωρίς σουτιέν

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μπιγιονσέ: Με wet look μοστράρει την όπισθεν και προκαλεί – Φωτογραφία

Μέγκαν Φοξ – Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ Ήθαν Χοκ: Διάσημοι που μοιάζουν γίνονται ένα