in , ,

Madonna: Η γυμνόστηθη φωτογραφία της και η λύπη της για το μανικιούρ που χάλασε – Δείτε φωτογραφίες

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν σταματά να δημιουργεί σάλο με τις αναρτήσεις της

Είναι γνωστό πως η Madonna τρελαίνεται να προκαλεί τους άνδρες, δημοσιεύοντας στα social media γυμνές φωτογραφίες της, ενώ τα αρνητικά σχόλια την αφήνουν ανεπηρέαστη.

Tην Τετάρτη 9/2, η 63χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους περισσότερους από 17 εκατομμύρια followers της μία γυμνόστηθη selfie της και προκάλεσε, για ακόμα μία φορά, χαμό!

Διαφήμιση

Στο επίμαχο στιγμιότυπο, η βασίλισσα της pop -μητέρα έξι παιδιών- καλύπτει το στήθος της με τα ίσια ξανθά μαλλιά της και ποζάρει με υπεροπτικό ύφος. Φορά τέσσερα ασημένια κολιέ, εκ των οποίων το ένα είναι ένα μεγάλος σταυρός με στρας. Όσον αφορά το μακιγιάζ, έχει εφαρμόσει στο πρόσωπό της αρκετό make-up, έχει τονίσει τις βλεφαρίδες της με μαύρη μάσκαρα και έχει απλώσει κόκκινο κραγιόν στα χείλη της.

Η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει πάνω από 260 χιλιάδες likes και τα σχόλια δεν έχουν σταματημό. «Αντί να μεγαλώνει, μικραίνει» γράφει ένας θαυμαστής της, ενώ ένας άλλος την συγκρίνει με την Κιμ Καρντάσιαν, σημειώνοντας: «Ωχ, τώρα ακόμα και η Μαντόνα μοιάζει με την Καρντάσιαν».

Την Πέμπτη 10/2, η Madonna τράβηξε ξανά την προσοχή των ακολούθων της στο Instagram,  καθώς εξέφρασε τη στεναχώρια της για το βαμμένο νύχι της που χάλασε. «Αυτό συμβαίνει όταν η αισθητικός μου εξαφανίζεται. Νιώθω λυπημένη» με αυτά τα λόγια συνοδεύει τις πέντε φωτογραφίες της.

Παρά τη λύπη της για την «εξαφάνιση της αισθητικού» της, η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια δεν επέτρεψε σε ένα σπασμένο νύχι να χαλάσει τη διάθεσή της.

Φορώντας βραδινό top, δερμάτινο παντελόνι, μαύρο bomber jacket και πολλά κολιέ, πόζαρε με σεξαπίλ και αυτοπεποίθηση στο φωτογραφικό φακό.

Με βλέμμα πολλά υποσχόμενο και προσεγμένο μακιγιάζ, κρατά ένα ποτήρι κρασί, δείχνει το μανικιούρ της και παίρνει διάφορες εκφράσεις προσώπου.

Τα ίσια μαλλιά της πέφτουν στο στήθος της κι εκείνη νιώθει θεά που δεν φαίνεται 63 ετών!

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έβελυν Καζαντζόγλου: Με διαχρονικά άψογο look, στο κέντρο της Αθήνας

Ήβη Αδάμου: Ποζάρει με νάζι και μας προσκαλεί στο Fantasia Live