in

Τζούλια Αλεξανδράτου: Έξαλλη για την αθώωση Μένιου Φουρθιώτη κάνει… ΝΙΑΟΥ με τα οπίσθια έξω

Τζουλια Αλεξανδράτου με μένιο φουρθιώτη

Η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε καταθέσει μήνυση στον Μένιο Φουρθιώτη για κλοπή 200 χιλιάδων ευρώ από το σπίτι της στην Εκάλη.

Ήταν οι εποχές όπου ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου και ουσιαστικά είχε συμμετάσχει ώστε να γίνει το deal και να κλείσει η Τζούλια τη συμφωνία για να γυρίσει το ροζ βίντεο.

Σύμφωνα με την Τζούλια Αλεξανδράτου 200.000 ευρώ φέρεται να ήταν η αμοιβή της. Τα λεφτά αυτά βρισκόταν σε χρηματοκιβώτιο μέσα στο σπίτι και ο Μένιος Φουρθιώτης σύμφωνα με την καταγγελία είχε πρόσβαση τόσο στο σπίτι όσο και στο χρηματοκιβώτιο.

Διαφήμιση

Τα λεφτά, αγνωστο πώς και εαν, χάθηκαν. Η Τζούλια κατηγόρησε τον Μένιο Φουρθιώτη, το δικαστήριο έγινε πριν λίγες μέρες και η απόφαση ήταν αθωωτική για τον γνωστό πρώην μάνατζερ!

Μία απόφαση που σαφέστατα δεν άρεσε στη Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία το τελευταίο διάστημα κερδίζει χρήματα μέσα από γνωστή πλατφόρμα που πουλάει φωτογραφίες και βίντεο της.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου συχνά δημοσιεύει στόρις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και τώρα με αφορμή την αθωωτική αυτή απόφαση για να συνέλθει από όλο αυτό βούτηξε στην πισίνα.

Ελάχιστα πριν τη βουτιά και φορώντας το κίτρινο μαγιό της, σταμάτησε, έστρεψε το βλέμμα της προς την κάμερα, πήρε τη σωστή την πόζα και μας έκανε νιάου.

Βγάζει νύχια η Τζούλια Αλεξανδράτου

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δήμητρα Κωστάκη: Με το που της έγινε η πρόταση γάμου σε λίγες ώρες έμεινε έγκυος

Elaine Gregory: Δες καμπύλες. Η Ελληνίδα που ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ τις ΗΠΑ και όλοι τη νομίζουν για Λατίνα