in

Άννα Αμανατίδου: Τα καρό top trends της φετινής Άνοιξης

H Άνοιξη έφτασε και ήρθε επιτέλους ο καιρός να δοκιμάσουμε όλες τις νέες τάσεις που προτείνουν οι σχεδιαστές.

Εκτός από το κόψιμο, μεγάλη σημασία για ένα ρούχο να θεωρείται μοντέρνο και εκθαμβωτικό έχουν και τα μοτίβα. Αν λοιπόν μιλάμε για printed κομμάτια και όχι μονόχρωμα, υπάρχουν κάποια κορυφαία σχέδια για τη σεζόν.

Διαφήμιση

Ένα από αυτά είναι το καρό τύπου plaid. Μπορεί για κάποιους το καρό να θυμίζει περισσότερο Χειμώνα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είναι ακόμη ένα διαχρονικό και μοντέρνο print, που θα συνεχίσουμε να φοράμε και αυτή την περίοδο, όπως έδειξαν άλλωστε και οι νέες συλλογές των Gucci, Moschino, Acne Studios, Rochas και Coach.

Η Άννα Αμανατίδου το προτίμησε, φορώντας σήμερα ένα καρό σύνολο για μια βόλτα στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, φόρεσε μια ζακέτα και παντελόνι σε λεπτό πλάγιο ασπρόμαυρο καρό σχέδιο. Τα συνδύασε με μαύρα μποτάκια, την αγαπημένη της Guess τσάντα και ένα κόκκινο ζιβάγκο, για να καλωσορίσει την άνοιξη. Από αξεσουάρ διάλεξε μια σειρά από κολιέ και βραχιόλια.

Αν σας αρέσει το plaid καρό, ένα άλλο παρόμοιο σχέδιο που ξεχώρισε είναι το gingham. Το ιδιαίτερο αυτό καρό, που θυμίζει τα τραπεζομάντηλα πικνικ και την ρετρό εποχή, θα είναι top επιλογή φέτος. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είδαμε στις πασαρέλες των Carolina Herrera, Prabal Gurung και MSGM.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Scarlett Johansson: Οι δύο εγκυμοσύνες, η μητρότητα και τα αντιφατικά συναισθήματα

Scarlett Johansson: Οι δύο εγκυμοσύνες, η μητρότητα και τα αντιφατικά συναισθήματα