in

Κέλι Νοξ: Το follow μονόδρομος – Τραβάει το φανελάκι και αποκαλύπτεται – Φωτογραφία


Η αλλαγή φέρνει πάντα μεγαλύτερη ικανοποίηση και η Kelly Knox θα σε αναγκάσει να δεις το δέντρο και να μην εστιάσεις στο δάσος. Το κορμί της είναι δίνη.

Οι άντρες έχουν μια τάση να επιμερίζουν το γυναικείο σώμα και αν υπάρχει ένα asset που να τους συναρπάζει να δημιουργούν την εικόνα τους γύρω από αυτό και όχι να αποτελεί αυτό ένα μέρος του όλου. Αλλά να γίνεται το όλο και να κάνει το υπόλοιπο μέρος. Υπάρχουν όμως γυναίκες που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για να εστιάσεις στο στήθος ή τα οπίσθια ξεχωριστά. Θα σε κάνουν να πηγαίνεις προς τα πίσω για να μπορέσει το βλέμμα σου να τις ενσωματώσει ολόκληρες.

Μια τέτοια περίπτωση είναι η Κέλι Νοξ.

Διαφήμιση

Είναι ψηλή, είναι ξανθιά, έχει απίστευτα μάτια (όχι μόνο δομικά, αλλά και ο τρόπος που σε κοιτάνε είναι χαρισματικά «αιχμαλωτικός» ), έχει πληθωρικό στήθος, έχει οπίσθια. Είναι μια τελειότητα. Δηλαδή είναι αυτή που αναιρεί την υποκειμενικότητα της τελειότητας. Δεν παίζει να βρεθεί άνθρωπος που να μην της αποδώσει αυτό τον χαρακτηρισμό. Για να μην καταφύγουμε σε περαιτέρω χαρακτηρισμούς και γίνουμε υπερβολικοί ξανά, μπες στο προφίλ της στο Instagram και δες.

Πρώτα βέβαια δες τις φωτογραφίες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Survivor Ελλάδας: ΕΠΟΣ Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έβλεπε την Αφροδίτη να έχει παχύνει αλλά της έλεγε οτι…

Survivor Ελλάδας: Δες πως ήταν η Ροδάνθη Καπαρού πριν μπει στο ριάλιτι