in

Λίντσεϊ Λόχαν: Όταν έσπαγε πιάτα στη Μύκονο και… ΠPOΚΑΛΟΥΣΕ πανικό


Πάμε λίγα χρόνια πίσω όταν το κακό κορίτσι του Hollywood Λίντσεϊ Λόχαν γιόρτασε τα 30α της γενέθλιασε πολυτελές beach restaurant, στο Καλό Λιβάδι, τηρώντας όλες τις ελληνικές συνήθειες.

Το «άτακτο» κορίτσι του Χόλιγουντ έφτασε με κάμπριο αυτοκίνητο και φορώντας ένα ολόχρυσο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη, άνοιξε τα δώρα της και απόλαυσε ένα υπέροχο δείπνο.

Διαφήμιση

Είχε περίπου 80 καλεσμένους οι οποίοι απόλαυσαν sushi rolls και μεσογειακά πιάτα και μετά ακολούθησαν πολλές εκπλήξεις που της είχε ετοιμάσει ο καλός της.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και η είσοδος σε δημοσιογράφους και φωτογράφους είχε απαγορευτεί με τον αρραβωνιαστικό της Λόχαν, Ρώσο μεγιστάνα Egor Tarabasov, να παίζει πολλές φορές τον ρόλο του σεκιουριτά.

Μία από αυτές ήταν αγαπημένα πρόσωπα της Λίντσεϊ που δεν μπόρεσαν να είναι μαζί της και την ευχήθηκαν χρόνια πολλά μέσα από ένα βίντεο.

Το κέφι, μάλιστα, δεν άργησε να ανάψει και η Λίντσεϊ ανέβηκε στο τραπέζι μαζί με τον καλό της και χόρεψαν ελληνικά τραγούδια, ενώ δεν παρέλειψαν να σπάσουν και άπειρα πιάτα.

Η χαμένη φωτογραφία από τότε που βρέθηκε σήμερα στο αρχείο του Koolnews και πρέπει να είναι η μόνη διαθέσιμη από εκείνη τη μέρα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Σολωμού: Η απαγορευμένη ΓYMNH φωτογραφία και η σύγκριση. Ο ΠΩΠOΣ μου και η Κιμ Καρντάσιαν

Ανέκδοτο: Ο κρητικός,το κομπιουτεράκι και ο έλεγχος στο Αεροδρόμιο …! Τρελό γέλιο