in , , ,

Kim Kardashian: Στο εξώφυλλο της «Vogue» με τρισδιάστατο σύνολο

Η Kim Kardashian πρόσθεσε ακόμη έναν τίτλο στο βιογραφικό της: μοντέλο για τα εξώφυλλα της Vogue.

Η μεγιστάνας και επιχειρηματίας πόζαρε στο φακό του Carlijn Jacobs για το νέο τεύχος του περιοδικού, μέσα στα οποίο σχολιάζει τις πολυάριθμες αλλαγές της ζωής της. Το διαζύγιό με τον Kanye West, το ότι μπήκε στα 40 και ότι ξεκίνησε να βάζει τον εαυτό της πρώτο. Αυτό είναι το τρίτο εξώφυλλο της Kardashian για την αμερικανική έκδοση του περιοδικού.

Στο εξώφυλλο η Kim ποζάρει με ένα φόρεμα Loewe, που προέρχεται από την καλλιτεχνική συλλογή για την Άνοιξη 2022. Το σύνολο περιλαμβάνει μια μακριά λεπτή φούστα, σε αποχρώσεις του μπλε, του λευκού και του πορτοκαλί, με εντυπωσιακό 3D bodice, με ροζ λαιμόκοψη και ασημί ανακλαστικό υλικό.

Διαφήμιση

Οι υπόλοιπες εικόνες της Kardashian, με στιλίστα τον Carlos Nazario, διαθέτουν μια ποικιλία στυλ, από τις επερχόμενες ανοιξιάτικες συλλογές. Σε μια λήψη, φοράει ένα λευκό ασύμμετρο φόρεμα από την Balmain, σε συνδυασμό με ασορτί strappy πέδιλα Giuseppe Zanotti. Το ζευγάρι δίνει στην εμφάνισή της μια βελτιωμένη edgy εμφάνιση.

Στις άλλες φωτογραφίες φοράει ένα ολόσωμο τζιν σύνολο από την Balenciaga Couture, κομψές τουαλέτες από την Alaïa, τον Rick Owens και τον Valentino και τολμηρά κοσμήματα από την Schiaparelli Haute Couture και τη Ramona Albert.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Αναστασία Καρανικολάου: Η κολλητή της Kylie Jenner με διαφανή, ολόσωμη φόρμα, μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα σε πάρτι στο Λος Άντζελες

Dua Lipa: Το Ύψος η ηλικία η καταγωγή. Ποια είναι η Αλβανίδα Ντούα Λίπα που συζητά όλος ο κόσμος