in

Κιάρα Φερράνι: Ποιό ΓYMNO μπλουζάκι. Δες τη με κεράσια στο ΓYΜΝΟ της ΣTHΘΟΣ. Η φωτογραφία προάγγελος


Τις τελευταίες ημέρες η Ιταλίδα influencer blogger επιχειρηματίας και μοντέλο Κιάρα Φερράνι έχει γίνει viral εξαιτίας μιας μπλούζας που λάνσαρε και φόρεσέ όπου αν και υπάρχει κανονικό ύφασμα, μπροστά στο στήθoς έχει ζωγραφισμένες δύο θηλές.

Η Ιταλίδα που έχει περισσότερο από 27 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram κατάφερε για ακόμα μία φορά να προκαλέσεις με τη συγκεκριμένη εμφάνιση, αλλά και να κερδίσει περισσότερους από 200.000 νέους followers!

Φυσικά αυτή δεν είναι η μοναδική της εμφάνιση που την έφερε στο προσκήνιο της δημοσιότητας αφού αρκετά συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες που γίνονται αντικείμενο σχολιασμού!

Διαφήμιση

Σαν προάγγελος αυτής της εμφάνισης με την γυμvή μπλούζα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φωτογραφία που δημοσίευσε λίγες μέρες πριν .οπου είχε καλύψει το στήθoς της με δύο κεράσια.

«Γυρνάω την πλάτη μου στους haters», είναι η αγαπημένη της λεζάντα που προσθέτει στις αναρτήσεις της αρκετές φορές, με τους ακόλουθούς της να της αφήνουν σχόλια, συμβουλεύοντάς την να μην δίνει σημασία σε κανέναν.

Τι βλέπετε να ασχολείται με το τι γράφουνε οι haters;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

29 Ιουνίου: Ποιός γιορτάζει σήμερα;

Κατερίνα Λιόλιου: Στη φόρα ο αναλυτικός τιμοκατάλογος. Πόσο θα σου κοστίσει να