in

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Με το που μπήκε ο Μάρτιος, χάλασε το κινητό της – Δείτε βίντεο

«Πραγματικά είναι τραγικό αυτό που μου συμβαίνει» δηλώνει η όμορφη influencer

Αγανακτισμένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με το iPhone της, το οποίο «κλάταρε», μόλις μπήκε ο Μάρτιος!

Το μεσημέρι της Τρίτης 1/3, η διάσημη influencer ενημέρωσε φίλους και γνωστούς ότι το κινητό της τηλέφωνο δεν λειτουργεί από χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα εκείνη να έχει χάσει τον αριθμό τους. Όπως αναφέρει, κατάφερε να συνδεθεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω ενός παλαιότερου κινητού που έχει. Ακόμη, τονίζει πως όποιο οικείο της πρόσωπο θέλει να επικοινωνήσει μαζί της, μπορεί να της στείλει μήνυμα στο Instagram, αφού το τηλέφωνό της «έχει βγει off».

«Καλό μήνα! Θέλω να ενημερώσω ότι όσοι με ψάχνετε στο προσωπικό μου τηλέφωνο δεν θα με βρείτε. Το τηλέφωνο από χθες το βράδυ, το μήλο εδώ πέρα, έχει κολλήσει, δεν κάνει τίποτα. Είναι απολύτως νεκρό το τηλέφωνο» σημειώνει αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη και προσθέτει:

Διαφήμιση

«Τώρα, όμως, κατάφερα να συνδεθώ στο Instagram από μία άλλη συσκευή που έχω. Όσοι με ψάχνετε, επειδή δεν έχω κανενός το τηλέφωνο, στείλτε μου στο Instagram direct, μέχρι να δω τι θα γίνει με το προσωπικό μου τηλέφωνο». 

Εν συνεχεία, εξηγεί πως το κινητό της τηλέφωνο αποτελεί βασικό εργαλείο της δουλειάς της, χαρακτηρίζοντας αυτό που της συμβαίνει «τραγικό»: «Πραγματικά είναι τραγικό να είναι 1η του μήνα, να έχεις υποχρεώσεις -κατά 90% δουλεύω μέσω του τηλεφώνου, έχω τα πάντα συνδεδεμένα στο τηλέφωνο- και να σου συμβαίνει αυτό».

Τέλος, το μοντέλο λέει με χιούμορ: «Καλά θα πάει και αυτός ο μήνας! Καλό μήνα είπαμε;». 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Από το γυμναστήριο στο κομμωτήριο για μία ανανέωση

Rita Ora: Έτσι υποστήριξε την γυναικεία ενδυνάμωση στα βραβεία B.zero1 Aurora