in

Ποια Kim Kardashian; Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και το αχλάδι της γονάτισαν το Instagram γιατί… Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά

Κατά τη γνωστή ατάκα και ρήση μπροστά στην Μάγκυ Χαραλαμπίδου όλες οι… τύπου Kim Kardashian δείχνουν απλά γατάκια. Γιατί όταν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έδειχνε την πίσω κίνηση η Κιμ Καρντάσιαν δεν ήταν ούτε ιδέα! Πόσο μάλλον η Κλόε!

Η Κλόε Καρντάσιαν έχει βάλει στόχο να ξεπεράσει την Κιμ σε καμπύλες και… δόξα, μιας και τον τελευταίο καιρό την απολαμβάνουμε σε σέξι φωτογραφίσεις και πόζες που δεν περιμέναμε ποτέ από εκείνη.

Έχοντας μάθει πλέον καλά το παιχνίδι των social media, η μικρή αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, αναδεικνύοντας τη σέξι πλευρά της. Η γυμναστική έχει μπει για τα καλά στη ζωή της και τη βοήθησε να χτίσει αξιοζήλευτο κορμί, το οποίο φροντίζει να ασκεί καθημερινά. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ. Εδω παίζει μπάλα 30 χρόνια η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Διαφήμιση

Μία νέα σειρά με φωτογραφίες της ανέβασε στο instagram η Μάγκυ Χαραλαμπίδου οι οποίες όπως δήλωσε είναι οι καλύτερες αφού είναι αυτές που σε τραβούν όταν δεν το ξέρεις. Και τι ακριβώς θα φωτογράφιζες εσύ στη Μάγκυ χωρίς να το ξέρει;

Οι αυθόρμητες φωτογραφίες που γεμίζουν την κάμερα και την οθόνη με καμπύλες και προσόντα τα οποία διαθέτει έν αφθονία τη γνωστή persona.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου λατρεύει τα μικρά μαγιό, τα μικροσκοπικά μπικίνι, τα brazilian, τα παρεό και τα ψηλά τακούνια και φυσικά τις φωτογραφίες.

Κάνει πολλές guest εμφανίσεις στην Αθήνα και τα ελληνικά νησιά με αγαπημένο της προορισμό τη Σαντορίνη όπου συνδυάζει δουλειά διακοπές και φυσικά προσφέρει άφθονα υλικό στους followers στα social media

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έτσι πετσόκοψε τον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα Αντώνη Κανάκη ο Σωτήρης Καλυβάτσης. VIDEO

Μαρία Κορινθίου: Με αυτό το… φόρεμα θα καταλάβεις αμέσως που ΠΡΕΠΕΙ να εστιάσεις