in

Λάρισα: Γυναικολόγος γίνεται Viral με αυτά που λεει για τα εμβόλια covid

Όχι στην παγκοσμιοποίηση, μη κάνετε εμβόλιο για τον covid, η Γη φτάνει για όλους!
Αυτό είναι το τρίπτυχο της δημόσιας ανάρτησης γυναίκας γυναικολόγου από τη Λάρισα στο Facebook η οποία έγινε viral αλλά έχει προκαλέσει και μεγάλο σάλο.
Οι covidiots άλλωστε κάποια τέτοια τοποθέτηση περιμένουν από γιατρό για να την κάνουν σημαία, αλλά να υπενθυμίσουμε ότι η γιατρός από τη Λαμία η οποία αν και συμμετείχε στο πρόγραμμα εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας προέτρεπε τον κόσμο να μην εμβολιαστεί βρίσκεται ήδη στο Ψυχιατρείο και μάλιστα υπό στενή παρακολούθηση!
Σε κάθε περίπτωση η γνώμη κάθε γιατρού είναι αυστηρά και μόνο η δική του η οποία προφανώς και δεν στηρίζεται σε δεδομένα τα οποία παρατηρεί και αναλύει επιστημονική κοινότητα και θα πρέπει όλοι εμείς να προσέχουμε ιδιαίτερα οποιεσδήποτε τέτοιες τοποθετήσεις, πόσο μάλιστα όταν εμπλέκουν μέσα στην ίδια πρόταση εκφράσεις όπως τσιπάκια, παγκοσμιοποίηση και λοιπά.
Δειτε την ανάρτηση που εγινε Viral και τα σχόλια δικά σας!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κρήτη: 23χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ποντικοφάρμακο

Μαρόκο: Χίλιες και μια νύχτες στη μαγευτική χώρα των θαυμάτων!