in

Λάουρα Νάργες: Πώς έχασε 18 κιλά σε επτά μήνες;

«Είναι μία δίαιτα σκληρή. Δεν επιτρέπονται ο καφές και το αλκοόλ» αναφέρει η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 8/2 η γλυκιά Λάουρα Νάργες και δεν δίστασε να εξηγήσει πώς απαλλάχθηκε από τα περιττά κιλά.

Αν θυμάστε, όταν η 31χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια μας πρωτοσυστήθηκε μέσα από την τηλεόραση, είχε παραπάνω κιλά, χωρίς αυτό να σημαίνει, βέβαια, ότι δεν ήταν ελκυστική και θηλυκή. Ωστόσο, όπως εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εκείνη ήθελε πάντα να είναι πιο αδύνατη και, με πολλή προσπάθεια και ακολουθώντας διατροφή, το κατάφερε. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Λάουρα Νάργες διαθέτει πλέον άψογες αναλογίες.


Εμφανής η αλλαγή στο σώμα της Λάουρα Νάργες

Διαφήμιση

«Έχασα 18 κιλά σε 7 μήνες, αλλά με πολλή δουλειά, πολλή επιμονή. Από μικρή είχα πάντα στο μυαλό μου το θέμα του τέλειου σώματος, το αδυνάτισμα, τα κιλά μου. Επειδή είμαι παιδί των 90s, με επηρέαζαν πολύ τα super models, ειδικά τότε που τα σώματά τους ήταν κρεμάστρα.

Πέρασα πολλά στάδια, ειδικά στην εφηβεία ήταν λίγο πιο σκοτεινά. Δεν νιώθω πως έχω ολοκληρώσει με αυτό το θέμα, δεν το έχω κλείσει γιατί δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει» παραδέχτηκε.

Η αυστρή δίαιτα που της πρότεινε γιατρός της Γερμανίας

«Τα περισσότερα κιλά τα έχασα μέσα σε 1,5 μήνα. Ήταν 13 κιλά, αλλά αυτό έγινε επειδή έκανα μία αποτοξίνωση εντέρου. Ήταν ξεκάθαρα για λόγους υγείας. Είχα πάει σε έναν γιατρό στην Γερμανία, εκεί μου βρήκε ένα σκίσιμο στο έντερο, μου είχε πει ότι αύριο-μεθαύριο θα αναρωτιόμουν γιατί έχω καρκίνο» εξομολογήθηκε για τους κινδύνους της υγείας της.

«Μου έδωσε μια συγκεκριμένη δίαιτα, την οποία συμπλήρωσε μία αγωγή ομοιοπαθητική. Αυτή την δίαιτα, όποτε δεν νιώθω καλά, την κάνω. Στην ουσία κόβεις τα πάντα. Το πρώτο πράγμα που κόβεις είναι η ζάχαρη, μετά όλα τα γαλακτοκομικά, ψωμί, σιτάρι. Μπορείς να αντικαταστήσεις με προϊόντα σικάλεως» είπε για τη δίαιτα που ακολουθεί κατά καιρούς.

«Είναι μια δίαιτα σκληρή. Ούτε καφές, αλκοόλ επιτρέπονται. Αυτή την δίαιτα την ακολουθώ στη ζωή μου, δεν λέω θα φάω και την σοκολάτα μου, αλλά εντάξει» παραδέχτηκε, τέλος.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με ανοιξιάτικη και κομψή διάθεση

Γωγώ Τσαμπά: Το ακραίο περιστατικό με θαυμαστή της