in

Μιμή Ντενίση: Ο άγνωστος γάμος με θαυμαστή της που ήξερε μόνο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Μιμή Ντενίση

Αν ρωτήσει κάποιος τι Μιμή Ντενίση πόσους γάμους έχει κάνει, η αγαπημένη ηθοποιός απαντάει με τον εντυπωσιακό αριθμό 2,5!

Όπως χαρακτηριστικά έχει σχολιάσει σε παλαιότερη συνέντευξη εξηγεί: “Έχω κάνει 2,5 γάμους. Ένα με τον Γιάννη Φέρτη, 10 χρόνια. Τον Αντώνη Τρίτση τον αρραβωνιάστηκα. Βγάλαμε τις άδειες, έφτιαξα το νυφικό και σε μια εβδομάδα πέθανε. Ο Τρίτσης ήταν από τους ανθρώπους της ζωής μου ήταν αυτός που είχα τις περισσότερες ομοιότητες. Μετά παντρεύτηκα το Σωτήρη τον Πολύζο. Και παρά το γεγονός ότι χωρίσαμε είναι οικογένειά μου. Εγώ έχω φορέματα, νυφικά, σπίτια, έχω απ΄όλα. Άντρα δεν έχω”

Ή μήπως τελικά είναι 3,5;

Διαφήμιση

Η Μιμή Ντενίση σε λίγο παλαιότερη τηλεοπτική της εμφάνιση είχε περιγράψει ένα περιστατικό που συνέβη με έναν θαυμαστή της πολλά χρονια πριν, όταν στο θέατρο Ιλίσια δίπλα στην κεντρική σκηνή, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ενσάρκωνε έναν από -κατά την ταπεινή μας άποψη- τους καλύτερους ρόλους της ζωής του, τον Συλλέκτη.

Στο έργο έπαιζε μόνο εκείνος και η Μαρίνα Καλογήρου, που αργότερα έγινε ιδιαιτέρως γνωστή, ενώ ο ο ίδιος υποδυόταν ένα ψυχοπαθή που είχε …’συλλέξει’ την συμπρωταγωνίστριά του και την κρατούσε δέσμια σε ένα υπόγειο.

«Είχα έναν θαυμαστή από εποχής θεάτρου Βρετάνια που υπήρχε η Αλίκη, ο οποίος ερχόταν κάθε βράδυ έξω από το θέατρο και έψαχνε εμένα και την Αλίκη. Αυτός ερχόταν όλα τα χρόνια στο θέατρο. Κι έχω εγώ μια μεγάλη φωτογραφία έξω από το «Ιλίσια», δεν θυμάμαι για ποιο έργο και βγαίνει ο Μαρκουλάκης, ο οποίος καπνίζει στο δρόμο και σκέφτεται πως θα παίξει το ρόλο (του Συλλέκτη).

Αυτός έχει αγκαλιάσει τη φωτογραφία και κάθεται. Και έρχεται ο Μαρκουλάκης έντρομος και μου λέει “Μιμή, είναι ένας που έχει αγκαλιάσει τη φωτογραφία σου, μήπως πρέπει να πάρουμε την αστυνομία;” και του λέω “όχι καλέ, έρχεται 15 χρόνια αυτός”. Αυτη η συμπεριφορά αποτέλεσε έμπνευση για τον Μαρκουλάκη που παραδέχθηκε στη Ντενίση ότι αυτόν ακριβώς τον τύπο του εμμονικού χαρακτήρα έψαχνε, ενώ η ηθοποιός δήλωσε πως αυτός ο άνθρωπος είναι ακίνδυνος τελείως, αλλά νομίζει ότι με την ίδια είναι παντρεμένοι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral βίντεο: Σου αρέσουν οι τηγανιτές πατάτες; Ρώσος χάκερ φτιάχνει πατατάκια και σου δείχνει το μυστικό

Φωτογραφία – Μηχανικοί σκίζουν τα πτυχία τους: Μόνο ένας όμως μπόρεσε να καταλάβει το λόγο πού έγινε αυτό