in

Μίνα Αρναούτη: Τι απαντά στο που βρίσκει τα λεφτά και κάνει χλιδάτη ζωή. Πήρε τα λεφτά από το θάνατο του Παντελή Παντελίδη;


Η Μίνα Αρναούτη αφού δημοσίευσε και μία φωτογραφία στο Instagram με τα σημάδια στο κορμί της, από το τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά αυτή, δείχνει πλέον να αφήνει πίσω της αυτή τη φριχτή βραδιά οριστικά!

Οι περισσότερες αναρτήσεις είναι πλέον με ιδιαίτερα όμορφη διάθεση ενώ βγαίνει και διασκεδάζει αρκετά συχνά!

Για αρκετούς βέβαια φαν του Παντελή Παντελίδη η Μίνα Αρναούτη αποτέλεσε και δυστυχώς ακόμα αποτελεί, κόκκινο πανί! Δεν έχει νόημα βέβαια να αναλύσουμε το λόγο που το κάνουν αυτό, θα πούμε όμως ότι σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο και είναι λάθος αφού και η ίδια από όλα αυτό υπέστη τρομερή ταλαιπωρία.

Διαφήμιση

Αρκετοί βλέπουν στο πρόσωπο της τη γυναίκα που κατέστρεψε τον Παντελή Παντελίδη! Αποτέλεσμαέχει την εγκαλούν για οτιδήποτε κάνει ή προβάλλει στο instagram!

Χθες βράδυ η Μίνα Αρναούτη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από μία ταβέρνα που επισκέφτηκε με την παρέα της. Έφαγε σαλάτα ντομάτα μοτσαρέλα, κριθαρότο με καραβίδες, μύδια, ήπιε και το κρασί της και στη συνέχεια έπρεπε να απολογηθεί στο που βρίσκει τα λεφτά για να κάνει χλιδάτη ζωή σε ερώτηση της έστειλε κάποιος στο instagram.

Η Μίνα Αρναούτη αφού απόρησε, απάντησε ότι άλλες ανεβάζουν Gucci, ταξίδια, ξενοδοχεία και εγώ φαίνομαι ότι κάνω πλούσια ζωή!

Ένα δίκιο το έχει Όσο για την αποζημίωση επειδή αρκετοί ρωτάτε δεν έχει λάβει κάτι ακόμα από την ασφαλιστική εταιρεία ή από την οικογένειά του Παντελή Παντελίδη

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Daphne Joy: Φωτογραφία και βίντεο μαγιό. Με αυτά τα μπικίνι θα ταρακουνήσει και τα βότσαλα στη Μύκονο

Τζοάνα Κρούπα: Με το μαγιό της, γλύφει τη γρανίτα και διαλύει το Instagram. Φωτογραφία από την παραλία