in

Κόρτνεϊ Στόντεν: Όταν πήγε χωρις σουτιέν σε επαγγελματικό ραντεβού και…υπέγραψε άμεσα. Viral φωτογραφία

Σαν εχθές θυμάμαι την ημέρα που η Courtney Stodden επιτέλους έκλεισε τα 18 της χρόνια και λύθηκαν τα χέρια μας, ώστε να μπορούσαμε να δημοσιεύουμε ελεύθερα τις KAYTES φωτογραφίες της στα social media και στα sites!

Η ίδια βέβαια δεν είχε κανένα θέμα και από πολύ νεότερη ηλικία κυκλοφορούσε σαν να ήταν 25άρα και όλα έξω.

Η γνωστή τηλεπερσόνα λίγο πριν κλείσει τα 19 της χρόνια, είχε ήδη καταφέρει και έκανε μεγάλο μπαμ λόγω των προσόντων της.

Διαφήμιση

Αυτά έβαλε μπρος και σε επαγγελματικό ραντεβού και δεν δυσκολεύτηκε να υπογράψει συμβόλαιο, αφού το μικρό μπλουζάκι της και η απουσία σουτιέν έδειξαν πολλά.

Η 19χρονη Κόρτνι Στόντεν εθεάθη να κατευθύνεται σε καφετέρια του Λος Άντζελες με ένα μαύρο κολάν και ένα υπερβολικά κοντό μπλουζάκι που δεν άντεχε το μεγάλο της στήθος, ενώ από μέσα δε φορούσε σουτιέν.

Κάθισε στο τραπέζι με τον παραγωγό Ντέιβιντ Γουάιντραουμπ, ο οποίος ασχολείται με τα τηλεοπτικά ριάλιτι και χωρίς δεύτερη σκέψη υπέγραψε το συμβόλαιο της, έχοντας μάλιστα και δικές της ιδέες να καταθέσει αν κρίνουμε από τις κινήσεις των χεριών της.

Το φωτογραφικό ντοκουμέντο από την συνάντηση πάντα είναι viral

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Φωτιά στην Πεντέλη: Video και αναλυτικός χάρτης αυτές οι περιοχές και τα σπίτια καίγονται

Φωτογραφία: Η Τζοάνα Κρούπα μένει ΟΛΟΓYMNH και εμείς μένουμε… κάγκελο