Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Πέμπτη, Μαρ 19, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα είπε όλα – Αν έχει κερατώσει, αν είναι μαϊντανός και αν είναι ερωτευμένος
Showbiz

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τα είπε όλα – Αν έχει κερατώσει, αν είναι μαϊντανός και αν είναι ερωτευμένος

Στεφανία Καρρά
Last updated: 9 Απριλίου, 2024 8:22 πμ
Στεφανία Καρρά
Published: 9 Απριλίου, 2024
Share
SHARE

Φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του YouTube για να επικοινωνεί ανοιχτά με το κοινό του, απαντώντας σε ερωτήσεις και υποθέσεις που έχουν οι θαυμαστές του για την προσωπικότητα και την προσωπική του ζωή. Με αυτό το νέο βίντεο, φαίνεται πως θέλει να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και να απαντήσει ειλικρινά σε ό,τι τον ρωτούν, ακόμα και σε θέματα που άλλοι ίσως απέφευγαν.

Οι δηλώσεις του αναδεικνύουν μια πολυδιάστατη προσωπικότητα που εκφράζει ειλικρίνεια, ταπεινότητα, αλλά και μια κάποια εσωστρέφεια, με την οποία διαχειρίζεται τις σχέσεις του και τη δημόσια εικόνα του. Η αποκάλυψη των αδυναμιών και των προβληματισμών του, όπως η παραδοχή της απιστίας σε σχέσεις και η αμφιβολία για τον έρωτα, μαρτυρούν μια προσπάθεια να παρουσιάσει τον πιο αληθινό εαυτό του στο κοινό του, ενδεχομένως ως μέσο να συνδεθεί πιο ουσιαστικά μαζί τους.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει η απόφασή του να συνδυάσει την απάντηση στις ερωτήσεις με την παρασκευή ενός διαιτητικού κέικ, κάτι που δείχνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει το κοινό του μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα, ενισχύοντας έτσι την πολυδιάστατη εικόνα που προσπαθεί να κατασκευάσει για τον εαυτό του.

«Δεν είμαι ποτέ οξύθυμος στις σχέσεις μου. Είμαι πολύ καλός, όταν δεν βαριέμαι. Είμαι ζηλιάρης αλλά δεν το δείχνω. Είμαι και Σκορπιός να σου θυμίσω. Δεν θέλω να το δείξω. Ούτε ιδιότροπος είμαι, είμαι easy going άνθρωπος. Είμαι μυστικοπαθής. Πρέπει να τα λέω όλα; Ακόμη και στη μάνα μου είμαι μυστικοπαθής, δεν θέλω να λέω τίποτα. Βαριέμαι να μιλάω. Κάποια πράγματα που κάποιοι τα θεωρούν σημαντικά, εγώ δεν τα θεωρώ σημαντικά. Οπότε δεν θα θεωρήσω ότι πρέπει να τα πω. Θα κάνω ό,τι μου γουστάρει» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Όσο για εκείνους που τον έχουν χαρακτηρίσει «μαϊντανό», λόγω των δηλώσεών του στην τηλεόραση, απάντησε: «Ταπεινός ήμουν πάντα και είμαι, δεν κάνω τρέλες. Αν με βλέπει κάποιος κάθε μέρα στην τηλεόραση με δηλώσεις, λογικό είναι να με πει κάποιον μαϊντανό. Αν δεν μιλήσω θα λένε, γιατί δεν μιλάς;».

«Ποιος δεν έχει κερατώσει στις σχέσεις του; Το έχω κάνει κατά καιρούς, είναι σωστή υπόθεση για μένα. Να πω ψέματα;» αποκάλυψε επίσης.

«Δεν στεναχωριέμαι που δεν έχω βρει τον έρωτα και δεν ξέρετε αν τον έχω βρει! Δεν θέλω να απαντήσω, μπορεί ναι μπορεί και όχι. Μπορεί κάπου να με περιμένει» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την προσωπική ζωή του.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Κωνσταντίνος Βασάλος
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΣτεφανία Καρρά
Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο stefania@koolnews.gr
Weather
10°C
Athens
overcast clouds
11° _ 8°
76%
8 km/h
Πε
10 °C
Πα
12 °C
Σα
12 °C
Κυ
11 °C
Δε
15 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: 21χρονος νεκρός σε μετωπική σύγκρουση με σχολικό λεωφορείο – Θρήνος στον Δομοκό

Kool Team
2 Min Read

Θρήνος στον Δομοκό: Η σκληρή μοίρα του 21χρονου οδηγού – Είχε παντρευτεί πρόσφατα και απέκτησε γιο

Kool Team
2 Min Read

Ιστορική αναχαίτιση από τους ελληνικούς Patriot: Κατέρριψαν ιρανικούς πυραύλους πάνω από τη Σαουδική Αραβία!

Kool Team
2 Min Read

Britain’s Got Talent: Χρυσό συμβόλαιο 120 εκατομμυρίων μέχρι το 2028 – Το παράδοξο της τηλεθέασης και η κυριαρχία στα social media

Kool Team
2 Min Read

You Might Also Like

Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Αποκλείστηκαν από τα χιόνια και πρότεινε στο Δημήτρη Αλεξάνδρου να κάνουν τρία παιδιά

1 Min Read
ανεκδοτο παπας πορσε
MedianewsShowbiz

Ανέκδοτο: Ο παπάς και το ΠΟΡΣΙΚΟ… Τρελό γέλιο

1 Min Read
Showbiz

Ο Πάνος Κιάμος τραγούδησε για το Ορφανοτροφείο Βόλου

1 Min Read
Showbiz

Λάουρα Νάργες: Έτσι τους γλέντησε όλους που έβγαζαν φωτογραφίες στα χιόνια

1 Min Read
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Άλλος για τη βάρκα της… Βρήκε κοινά της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τί συνδέει τις 2 γυναίκες;

1 Min Read
Showbiz

SNIK: Έπαθε σοκ με το λογαριασμο στο Παρίσι. Πόσο πλήρωσε για 6 μαργαρίτες;

1 Min Read
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκαθαρίζει πως στηρίζει τους συνεργάτες της – «Έχω κάνει τα πάντα για να κρατήσω κόσμο»

2 Min Read
Showbiz

Γουάντα Νάρα: Δικαστική νίκη. Εφαρμόστηκε η «απομάκρυνση από την οικία» για τον Μάουρο Ικάρντι

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?