in

Viral Φωτογραφίες: Έτσι «άλλαξαν» τα οπίσθια των Καρντάσιαν! Το πριν και το μετά που τις… απομυθοποιεί

Η Kim Kardashian και οι αδερφές της θα γραφτούν στάνταρ στην ιστορία αφού άλλαξαν άλλαξαν τα πρότυπα γυναίκας, όχι τόσο των ανδρών, όσο των γυναικών που τους ακολουθούσαν και της κόπιαραν!

Οι γυναίκες θέλουν να έχουν υπερβολικές καμπύλες ως αποτέλεσμα αισθητικών επεμβάσεων.

Διαφήμιση

Μάλιστα κάποιοι στην προσπάθειά τους αυτή έχασαν τη ζωή τους όπως η Τζόσελυν Κάνο: Η Κιμ Καρντάσιαν του ΜΕΞΙΚΟ που πέθανε σε επεμβαση ΓΛΟΥΤΩΝ

πώς ήταν όμως η Kardashian πριν τις πλαστικές; γεννήθηκαν με αυτές τις καμπύλες; Όχι βέβαια

Η δυναμική του φαινομένου «Καρντάσιαν» μοιάζει με αυτή ενός κυκλώνα. Ολοένα και μεγαλώνει.
Δεν υπάρχει μέρα που οι αδελφές να μην φιγουράρουν στα life style περιοδικά και sites.

Αναμφισβήτητα ένας από τους λόγους που οι διάσημες αδελφές προβάλλονται καθημερινά είναι τα πληθωρικά –για πολλούς εξωπραγματικά- τους οπίσθια. Η καθεμία έχει το δικό της στιλ αλλά όλες μοιάζουν να ενδιαφέρονται για την εικόνα της πίσω τους όψης.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν σίγουρα απομυθοποιούν τις διάσημες περσόνες, μιας και είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως τα κάλλη τους μόνο φυσικά δεν είναι!

Κιμ Καρντάσιαν

Είναι αυτή που άνοιξε τον δρόμο και τράβηξε τα φλας στον πισινό της. Είναι η πιο γνωστή και η πιο αναγνωρίσιμη από τις αδελφές της. Σύμφωνα με την Κιμ το μυστικό με το οποίο διατηρεί τον πισινό της σε αυτήν την κατάσταση είναι η έντονη άσκηση. Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε ακτινογραφία των οπισθίων της για να αποδείξει πως δεν έκανε πλαστική επέμβαση.

Κλόε Καρντάσιαν

Η Κλόε είναι η Καρντάσιαν που είναι λιγότερο γνωστή για τον πισινό της. Ίσως επειδή είναι η πιο ψηλή (1,77m) οπότε το μάτι δεν εστιάζει στο επίμαχο σημείο. Και μπορεί η Κλόε να διαθέτει τα γονίδια που την βοήθησαν να αποκτήσει τον χαρακτηριστικό φουσκωτό πισινό, ωστόσο αναμφισβήτητα αυτός τα τελευταία χρόνια μεγάλωσε…

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

Η Κόρτνεϊ σπάει την οικογενειακή παράδοση και έχει τον πιο διακριτικό πισινό. Αποτελεί την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα και το σώμα της δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου με την πάροδο των χρόνων.

Κάιλι Τζένερ

Τι κι αν δεν είναι «γνήσια» Καρτνάσιαν; Η Κάιλι είναι η πιο νέα από τις αδελφές και παρόλο που είναι αθλήτρια ο πισινός της δεν φαίνεται να είναι αποτέλεσμα μόνο της γυμναστικής.  Ζηλεύοντας την φήμη των αδελφών της μόλις ενηλικιώθηκε απέκτησε και αυτή οπίσθια σαν τα δικά τους

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Τζόσελυν Κάνο: Η Κιμ Καρντάσιαν του ΜΕΞΙΚΟ που πέθανε σε επεμβαση ΓΛΟΥΤΩΝ. Τα ήθελε μεγαλύτερα. Φωτογραφία

Viral video: Ήθελε να βάλει την μπάλα στην τρύπα αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα