in

Ζιζέλ Μπούντχεν: Όταν γιόρτασε με ανύπαρκτο μπραζίλιαν μαγιό τα γενέθλια του γιου της στην Κόστα Ρίκα

Η Ζιζέλ μετά από τόσα χρόνια στις πασαρέλες εξακολουθεί να είναι σταθερή αξία στο χώρο της μόδας.

Τα εκατομμύρια πέφτουν βροχή για μία και μόνο της εμφάνιση, ενώ οτιδήποτε διαφημίζει έχει εγγυημένη επιτυχία.

Ακόμα και σήμερα στα 43 της διαθέτει κορμί αψεγάδιαστο και φροντίζει το επιδεικνύει με καuτά μπικίνι αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό.

Διαφήμιση

Πόσο μάλλον πριν από λίγα χρόνια όταν το σούπερ μόντελ βρέθηκε στην Κόστα Ρίκα με τα παιδιά της, Μπέντζαμιν και Βίβιαν και εντυπωσίασε. Η Ζιζέλ χάρισε στο μικρό ταξίδι-έκπληξη για να γιορτάσουν τα 5α του γενέθλια και όπως φάνηκε πέρασαν εξαιρετικά, παρότι που ο μπαμπάς της οικογενείας, Τομ Μπρέιντι, βρισκόταν στο Σαν Ντιέγκο.

Η Βραζιλιάνα επιλέγει συχνά την Κόστα Ρίκα για τις αποδράσεις της, καθώς αγαπά ιδιαιτέρως το μέρος αυτό κυρίως λόγω της ηρεμίας που της παρέχει. Στο Koolnews σας έχουμε αρκετές φορές δείξει φωτογραφίες από τις διακοπές της εκεί!

Μαμά και παιδιά παρέα με δύο τεράστιους σκύλους που τους συνόδευαν ξόδεψαν αρκετές ώρες στην παραλία και φυσικά οι παπαράτσι βρέθηκαν εκεί για να τους απαθανατίσουν.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μάρθα Χαντ: Ο κλώνος της Κάντις Σουάνπολ είναι το ίδιο καuτός – Φωτογραφία

Παιχνιδιάρα και «υγρή» η Τζοάνα Κρούπα με το μαγιό της σου «πετά» τα μάτα έξω