in

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο Γάμος, η βάπτιση και η αποκάλυψη -Πόσα κιλά έχασε από τα 28 που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!

Αρχές του καλοκαιριού και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε μία εμφάνιση που μας άφησε άφωνους.
Σε βάπτιση που παρευρέθηκε χθες, η γνωστή παρουσιάστρια ήταν πραγματικά εντυπωσιακή, αφού έχει καταφέρει να χάσει 25 από τα 28 κιλά που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η Κωνσταντίνα, που απολαμβάνει τη μητρότητα και την οικογενειακή ζωή, έκανε επιλογές που της επέτρεψαν να επιστρέψει σε έναν υγιές ρυθμό ζωής και να επιτύχει αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όπως έχει πει και στον φίλο της και δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη τόσο τυρί Cottage δεν έχει ξαναφάει στη ζωή της

Χωρίς υπερβολικές δίαιτες και χωρίς αυστηρούς περιορισμούς, αλλά με μια ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση, κατάφερε να επιστρέψει στο επιθυμητό της βάρος, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι είναι μια γυναίκα που μπορεί να ξεπεράσει τις προκλήσεις.

Διαφήμιση

Όσο για τα προσωπικά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε ότι θα κάνουν ξεχωριστά βάπτιση και γάμο πιθανά στο τέλος του καλοκαιριού.

Αν και έχουμε κάνει ονοματοδοσία στο παιδί μας, επειδή πιστεύουμε θα κάνουμε και το μυστήριο της βάπτισης σχολίασε η λαμπερή Κωνσταντίνα

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Ζώδια: Αυτά θα κάνουν πάταγο – Ερωτικές προβλέψεις για το Καλοκαίρι 2023

VIDEO: Βαριά ονόματα της αθηναϊκής νύχτας στο πάρτι με ναρκωτικά τη Μύκονο