in

Ρίτα Όρα: Φωτογραφία – τουρλώνει και χουφτώνει τα οπίσθιά της πάνω στη σκηνή της Eurovision

Η Rita Ora είναι Βρετανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός με καταγωγή από την Αλβανία και το Κόσοβο. Γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1990 στην Πρίστινα και η οικογένειά της μετανάστευσε στο Λονδίνο όταν ήταν μόλις ενός έτους.

;Eγινε ευρέως γνωστή το 2012 με το ντεμπούτο άλμπουμ της “Ora”, που περιελάμβανε τα UK number-one singles “R.I.P.” και “How We Do (Party)”. Εκτός από τη μουσική της καριέρα, η Ora έχει εμφανιστεί επίσης σε αρκετές ταινίες, όπως οι “Fifty Shades of Grey” και η συνέχειά της, “Fifty Shades Darker”.

Επιπλέον, η Ρίτα Όρα έχει εργαστεί ως κριτής σε διάφορα τηλεοπτικά shows, συμπεριλαμβανομένων των “The Voice UK” και “The X Factor UK”

Διαφήμιση

Αν και έκανε νωρίς επιτυχία τα τελευταία χρόνια μουσικά ήταν σαν να είχε εξαφανιστεί!

Ευτυχώς όμως για εμάς κυκλοφορούσε συχνά και οι τολμηρές εμφανίσεις της την κρατούσαν στον αφρό και το προσκήνιο της σόουμπιζ!

Στις 14 Ιουλίου 2023 όμως επιστρέφει δυναμικά θα κυκλοφορήσει το τρίτο της άλμπουμ με τίτλο you and I

Η Ρίτα Όρα αισθάνεται πως έχει ωριμάσει και Όπως δήλωσε δήλωσε με το post που έκανε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση στο instagram αυτό το άλμπουμ σημαίνει πραγματικά πολλά για εκείνη. Είναι σαν το ημερολόγιο της των τελευταίων ετών, είναι ο ήχος της και αισθάνεται πολύ αληθινή για αυτό που είναι σήμερα!

Εμείς αναμένουμε να ακούσουμε τον ήχο της αλλά χθες είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε και στον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού της Eurovision που γίνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξαιτίας του Πολέμου στην Ουκρανία!

Η Ρίτα Όρα τραγούδησε, ξεσήκωσε, χάρηκε, διασκέδασε και από τη χαρά της χούφτωσε και τα οπίσθια και τα ανέβασε στο instagram

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Δες πως ήταν: Από τη Μπιγιονσέ στη Μιράντα Κερ – Χολιγουντιανές σε μικρή ηλικία – Φωτογραφίες

Μπόνο: Επιτέλους το μάθαμε – Αυτός είναι ο λόγος που φοράει συνεχώς γυαλιά ηλίου!