in

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Και γάμος και 2 εκπομπές στο ΣΚΑΙ και 600k στο Instagram

Η καραντίνα πάει φίνα στην Σπυρόπουλου την Κωνσταντίνα.
Αυτός θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος των δύο τελευταίων ετών για την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφού τα πράγματα πηγαίνουν στα προσωπικά της αλλά και τα επαγγελματικά της από το καλό στο καλύτερο.
Η ίδια έχασε κιλά, ξεκίνησε γυμναστική, βλέπει το σώμα της αλλά και την ψυχολογία της να αλλάζουν, κλείνει ένα χρόνο σε σχέση και συγκατοίκηση με τον άνθρωπο που αγαπά και χτες ανήμερα της ονομαστικής της εορτής ανακοινώθηκε η εκ νέου συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου τον ΣΚΑΪ όπου θα δούμε σε δύο τουλάχιστον projects.
Και κάπου εκεί και ενώ τρέχουν και προιόντα με τη δική της υπογραφή, και οι followers ξεπέρασαν τις 600k, υπάρχει και το ενδεχόμενο γάμου αλλά και απόκτησης παιδιού με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.
Η ίδια δήλώσε:

Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει η δουλειά μου. Αυτό που μπορώ να πω στην παρούσα φάση είναι ότι μπαίνω σε μία πολύ όμορφη οικογένεια, γνώριμη για εμένα και είμαι πολύ ευτυχισμένη που, σήμερα ανήμερα της γιορτής μου, σηματοδοτείται ένα νέο ξεκίνημα για εμένα, σε ένα μέρος που επί της ουσίας μου άλλαξε την επαγγελματική μου ζωή

View this post on Instagram

Διαφήμιση

A post shared by Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis)

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
emvolio AstraZeneca

Εμβόλιο AstraZeneca: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη Γλυκερία Μανουσάκη

γιουροβιζιον στοιχηματα

Δεκατη θέση η Ελλάδα στην Eurovision. Το λες και λίγο χάλια αλλά σας τα γράφαμε