in

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Κάνει pole dancing με ανύπαρκτα μαυρα εσώpoυχα και γίνεταΙ Viral. Δες το βίντεο

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» κατά τους δύο πρώτους κύκλους και αγαπήθηκε πολύ.

κάποια στιγμή μαζί με το σύντροφό της Πάνο Βλάχο αποφάσισan πως η Ελλάδα ήταν λίγη για τα όνειρά τους και έφυγαν gia τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με στόχο τη διεθνή καριέρα!

Kάποιες ελάχιστες μικρές συμμετοχές σε διαφημιστικά και σε σειρές δεν ήταν αρκετά για να δώσουν το απαραίτητο boost στις καριέρες των δύο ηθοποιών με αποτέλεσμα το όνειρο αυτό ουσιαστικά να έχει πλέον εγκαταλειφθεί!

Διαφήμιση

Κρίμα γιατί η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μας εκπλήσσει ευχάριστα τόσο με τα προσόντα όσο και με τις κρυφές της χάρες τις οποίες έχουμε δει αρκετές φορές μέσα από το Instagram

Και ποιος δεν θυμάται το εντυπωσιακό βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram που απεικονίζει την ίδια να κάνει pole dancing.

Η μελαχρινή ηθοποιός «βάζει φωτιά» στην ανδρική φαντασία με τα μαύρα εσώpoυχα της και τον σέξι χορό της.

Στη λεζάντα κάτω από το βίντεο, η Ιωάννα Είχε γράψει: «Επέστρεψα! Pole Dance# γυμναστική».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μάιλι Σάιρους: Νέες ΑΜΑΤΟUR γuμvές φωτογραφίες από το ένοχο παρελθόν ανέβηκαν στο διαδίκτυο

Νανά Παλαιτσάκη: «Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να αυτοκτονήσω»